Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γερμανία (25η αγωνιστική): Πλούσια η δράση, αλλά… γλυκιά η κορυφή!

 

Το πρωτάθλημα της Bundesliga συνεχίζει τη δράση του με πέντε παιχνίδια, αλλά το ενδιαφέρον στρέφεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας για ακόμη μία φορά!

Η 25η αγωνιστική της Bundesliga άρχισε με ιδανικό τρόπο, καθώς οι Γκλάντμπαχ και Βέρντερ Βρέμης προσέφεραν γκολ και θέαμα την Παρασκευή (17/3). Η δράση συνεχίζεται στο πρόγραμμα του Σαββάτου (18/3), το οποίο περιλαμβάνει πέντε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και μία εξ αυτών ενδέχεται να μεταβάλλει -έστω και προσωρινά- τη σκυτάλη της κορυφής.

Συγκεκριμένα, στις 19:30, η Μπορούσια Ντόρτμουντ φιλοξενεί την Κολωνία και θέλει να επιστρέψει άμεσα στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά την ισοπαλία (2:2) με τη Σάλκε. Οι Βεστφαλοί αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Champions League και οφείλουν να μαζέψουν τα… κομμάτια τους για να προσηλωθούν στις υποχρεώσεις της Bundesliga. Αυτή τη στιγμή, η ομάδα του Εντίν Τέρζιτς έχει 50 βαθμούς και βρίσκεται δύο πόντους μακριά από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου. Με ενδεχόμενη νίκη κόντρα στην Κολωνία, η Ντόρτμουντ θα πατήσει στην κορυφή και θα μεταφέρει την πίεση στο στρατόπεδο των Βαυαρών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την Κυριακή (19/2) την Μπάγερ Λεβερκούζεν.//

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 17 Μαρτίου

21:30 Γκλάντμπαχ – Βέρντερ Βρέμης 2:2

Σάββατο 18 Μαρτίου

16:30 Άουγκσμπουργκ – Σάλκε
16:30 Μπόχουμ – Λειψία
16:30 Στουτγκάρδη – Βόλφσμπουργκ
16:30 Χόφενχαϊμ – Χέρτα Βερολίνου
19:30 Μπορούσια Ντόρτμουντ – Κολωνία

Κυριακή 19 Μαρτίου

16:30 Ουνιόν Βερολίνου – Άιντραχτ Φρανκφούρτης
18:30 Μπάγερ Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου
20:30 Μάιντζ – Φράιμπουργκ


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα των playoffs της Euroleague

admin

Η Γρανάδα… επιβίωσε στη χώρα των Βάσκων

admin

Η Νις… βύθισε τη Λοριάν του Κατσέρη

admin