ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Γιάννης Βαρδής: «Δεν θεωρώ την τραπ μουσική, δεν θα έπρεπε να υπάρχει, είναι πολύ προσβλητική»

Δηλώσεις  έκανε ο Γιάννης Βαρδής σχετικά με τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκε, αλλά και το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με κάποιον καλλιτέχνη της τραπ μουσικής.

Ο γνωστός ερμηνευτής μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες της εκπομπής «Open Weekend», που τον εντόπισαν σε νυχτερινή του έξοδο.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχτηκε για το Asia Express. «Είχα μια πρόταση να πάω στο Asia Express με τον Χάρη Βαρθακούρη, έναν μήνα πριν ξεκινήσει. Τα είχαμε βρει οικονομικά, αλλά δεν ευδοκίμησε», είπε.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον κουμπάρο του, Γιώργο Λιανό. «Θα κάνω μερικές εμφανίσεις με τον κουμπάρο μου, μέχρι τον Δεκέμβρη, που φεύγει για Άγιο Δομίνικο. Το έχουμε συνηθίσει πια να φεύγει εκείνη την περίοδο. Του ταιριάζει πολύ αυτή η θέση και του εύχομαι και πάλι καλή επιτυχία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφέρθηκε στην τραπ μουσική και το ενδεχόμενο να συνεργαζόταν με κάποιον καλλιτέχνη από τον συγκεκριμένο χώρο.

«Δεν είναι λίγο προσβλητική αυτή η μουσική, είναι πολύ προσβλητική. Δεν νομίζω ότι έχω μιλήσει ποτέ τόσο ανοιχτά. Είναι μια μουσική που δεν μου αρέσει, δεν τη θεωρώ καν μουσική και δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Όλα έχουν να κάνουν με την παιδεία. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι μόνο σε αυτό το είδος γίνονται τσακωμοί. Κάτι δεν πάει καλά», ανέφερε.

«Καλά κάνει ο Αργυρός κι ο Χρήστος Μάστορας. Ο καθένας έχει τις επιλογές του κι ελεύθερη βούληση προς Θεού, αλλά εγώ προσωπικά δεν θα συνεργαζόμουν», συμπλήρωσε.

The post Γιάννης Βαρδής: «Δεν θεωρώ την τραπ μουσική, δεν θα έπρεπε να υπάρχει, είναι πολύ προσβλητική» appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Χάστε 8 κιλά και ρίξτε κοιλιά και χοληστερόλη με αυτό το πασίγνωστο και πανάρχαιο γιατροσόφι

admin

Μπαμπάς βούτηξε στη θάλασσα και έσωσε την κόρη του που την παρέσυραν τα κύματα – ΒΙΝΤΕΟ

admin

Κάνει καλό ένα σφηνάκι με ελαιόλαδο το πρωί; Ειδικοί επισημαίνουν τα υπέρ και τα κατά

admin