Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιαννούλης: «Μας αφήνει πικρή γεύση η ισοπαλία»

 

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός στις δηλώσεις του τόνισε πως τέτοια παιχνίδι η “γαλανόλευκη” πρέπει να τα… καθαρίζει, ενώ αναφέρθηκε και στην ελλιπή δημιουργία της ομάδας του.

Το γκολ του Ταξιάρχη Φούντα στο 86ο λεπτό στη Βαλέτα, ήταν αυτό που “χάρισε” την ισοπαλία (2:2) για την Εθνική ομάδα κόντρα στη Μάλτα. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Δημήτρης Γιαννούλης αναφέρθηκε στο σημερινό ματς, τονίζοντας πως πρέπει να τα “καθαρίζει” η “γαλανόλευκη” αυτά τα παιχνίδια ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννούλης:

«Μας αφήνει πικρή γεύση. Η ισοπαλία δεν είναι αρκετή, σήμερα δεν τα καταφέραμε. Είχαμε αρκετές φάσεις που μπορούσαν να γίνουν γκολ. Ένα πέναλτι που δεν δόθηκε, σήμερα δεν υπήρχε το VAR. Τέτοια ματς πρέπει να τα καθαρίζουμε. Οι στιγμές που χάνουμε τη συγκέντρωσή μας. Είμαστε καλύτερη ομάδα από την αντίπαλη. Πρέπει να κάνουμε και την τελική πάσα καλύτερα για να έρθουν τα γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος. Περίμενα καιρό αυτή τη στιγμή. Θέλω λίγο χρόνο για να επανέλθω στο 100%, μιας και είναι τα πρώτα μας μετά τον τραυματισμό του. Θα δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό για την Εθνική». //


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Οι δηλώσεις των αρχηγών πριν τα ημιτελικά του Final-4

admin

Ήττα στην Νέα Ορλεάνη για τους Μπακς | Μπελάς των Σέλτικς οι Χοκς

admin

Ανανέωσε με την Βιγιαρεάλ ο Παρέχο

admin
Translate »
×