Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιατράς: «Ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια, μπορούσαμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί» (video)

 

Από την πλευρά του, ο τεχνικός των Πατρινών μίλησε για τα λάθη του Προμηθέα και τόνισε πως οι “ερυθρόλευκοι” εκμεταλλεύτηκαν κάθε αδυναμία της ομάδας του.

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα κόντρα στους Πατρινούς, επικρατώντας άνετα με 93-65 και έτσι πήρε το δεύτερο χρονικά εισιτήριο για τον τελικό του Σούπερ Καπ, εκεί όπου την Κυριακή (02/10, 21:00, ΕΡΤ3) θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, που επικράτησε νωρίτερα με 72-67 του Κολοσσού Ρόδου.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο έμπειρος τεχνικός του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ αναφέρθηκε στα λάθη που υπέπεσε η ομάδα του και τόνισε πως ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια.




Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Μάκης Γιατράς:

«Ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια και άνετα. Πιστεύαμε πως μπορούσαμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Ο Ολυμπιακός τιμώρησε κάθε λάθος που κάναμε. Δεχθήκαμε πολλά καλάθια στον αιφνιδιασμό. Ήταν δύσκολο να ακολουθήσουμε. Μπορούμε σίγουρα να παίξουμε ο Ολυμπιακός, ο οποίος είναι μια εξαιρετική ομάδα, που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Μας έδειξε όλα τα λάθη και τις αδυναμίες, κάτι που πιστεύω πως θα μας κάνει καλό στη συνέχεια».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ορίστηκε το Game 4 των τελικών της Volley League

admin

Έμερι: «Μιλάμε με την UEFA γι’ αυτήν την κίτρινη κάρτα του Μαρτίνες»

admin

F1 GP Κίνας: Ο Φερστάπεν το Sprint της Κίνας

admin