Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

 

Οι “ερυθρόλευκοι” φιλοξενούν την Μπουργκάς στο “Μ. Μερκούρη”, με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισης στους “8” του CEV Challenge Cup!

Το ενδιαφέρον του στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις έχει στρέψει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται στο κλειστό του Ρέντη την Μπουργκάς από τη Βουλγαρία, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη φάση των “16” του Challenge Cup Ανδρών (30/11, 19:00).

Οι “ερυθρόλευκοι” καλούνται να αφήσουν πίσω την ήττα στο τάι μπρέικ από τον Παναθηναϊκό και να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, προκειμένου να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ο επαναληπτικός στη Βουλγαρία θα διεξαχθεί την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Μολδαβός Βετσέσλαφ Προζόροφ και ο Ισραηλινός Τιράν Σαΐνο.

«Δεν θα είναι εύκολο το ματς, λόγω της αξία της αντίπαλης ομάδας, για αυτό θα πρέπει να παλέψουμε, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Παίζουμε με μια ομάδα που το καλύτερο της όπλο είναι το σερβίς που διαθέτει», σχολίασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Τζουλιάνι.

Από την πλευρά του, ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο επισήμανε: «Είμαστε δύο ομάδες με έμπειρους παίκτες, που θα παλέψουμε για να περάσουμε στον επόμενο γύρο! Εμείς, ως Ολυμπιακός, πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας, επίθεση, σερβίς, υποδοχή, από την αρχή μέχρι το φινάλε. Ο κόσμος μας θα παίξει σημαντικό ρόλο στον αγώνα, θα είναι ο έβδομος παίκτης μας στο γήπεδο. Οπότε, τους χρειαζόμαστε να είναι δυνατοί, να υποστηρίξουν την ομάδα σε αυτή την ευρωπαϊκή πρόκληση! Πάμε Ολυμπιακέ».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Θύμα διάρρηξης ο Λούκα Βιλντόζα την ώρα που ήταν σε αγώνα!

admin

Ο Παναθηναϊκός για την ισοφάριση, ο Ολυμπιακός για τη στέψη

admin

Στη Βαρκελώνη για το break ο Ολυμπιακός

admin