Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιοβάνοβιτς: «Έχω όμορφες αναμνήσεις στην Κύπρο, δεν έχουμε ακόμα ισορροπία στις προπονήσεις»

 

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, τόνισε στην flash interview, πως στη Μεγαλόνησο έχει να θυμάται πολλά και όμορφα πράγματα, εξήγησε, ότι και λόγω της διακοπής ακόμα “ψάχνονται” στις προπονήσεις, ενώ αναφέρθηκε στη δύσκολη συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3:1 της Χάποελ Μπερ Σεβά και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε στην flash interview. Στάθηκε στις πολλές και καλές αναμνήσεις, που έχει από την Κύπρο, στο γεγονός ότι η ομάδα του, ψάχνει ακόμη τις ισορροπίες στις προπονήσεις και με αρκετούς παίκτες να έχουν παραπάνω άδεια.

Παράλληλα στάθηκε και στο γεγονός της πρωτόγνωρης αυτής προετοιμασίας στη μέση της σεζόν, όμως ήταν ευγνώμων για τις πολύ καλές συνθήκες εργασίες, που έχουν συναντήσει στη Μεγαλόνησο.

Αναλυτικά τόνισε:

«Με την Κύπρο με συνδέουν πολλά χρόνια αναμνήσεων. Ήταν πολύ καλή επιλογή να έρθουμε εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ξενοδοχείου για τις καταπληκτικές συνθήκες που μένουμε, τους ανθρώπους που μας παραχώρησαν το γήπεδο για τις προπονήσεις, η φιλοξενία μας αφήνει άφωνους».

Για τη διακοπή και αν επηρεάζει την ομάδα:

«Έχουμε μια περίοδο που είμαστε εκτός δράσης λόγω της διακοπής. Κάποια παιδιά πήραν επτά μέρες, είχαμε οκτώ διεθνείς που πήραν οφ τη δεύτερη εβδομάδα. Είμαστε σε φάση που δεν έχουμε ισορροπία στις προπονήσεις. Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ χρήσιμα για τους παίκτες που δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής. Στα επόμενα δύο παιχνίδια θα ενσωματωθούν και οι υπόλοιποι παίκτες. Ο λόγος που ήρθαμε εδώ ήταν για να μπορούμε με ηρεμία να προετοιμαστούμε για την επόμενη φάση. Τα αποτελέσματα δεν είναι προτεραιότητα. Έχουμε πολύ σημαντικά ματς μπροστά μας. Είναι μια περίοδος που πρέπει να συγκεντρωθούμε για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις».

Για την προετοιμασία, που διεξάγεται χειμώνα:

«Είναι περίεργο, όμως η επιλογή μας να έρθουμε εδώ είναι η καλύτερη δυνατή. Έχουμε καταπληκτική φιλοξενία και όλες τις συνθήκες που χρειάζονται για τη συνέχεια, που θα είναι πολύ απαιτητική. Όλες οι ομάδες θα υποστούν συνέπειες λόγω της διακοπής. Πήραμε μια σωστή επιλογή, θα ξεπεράσουμε αυτή τη δυσκολία».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Στο νοσοκομείο ο Χουάντσο μια μέρα πριν τον δεύτερο τελικό των πλέι οφ για πρόκριση στο φάιναλ φορ στο Βερολίνο!

admin

Το “makeover” της Stark Arena (video)

admin

Ένα βήμα πριν το Final Four ο Ηρακλής

admin