Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιοβάνοβιτς: «Περιμένω ανοιχτό ματς την Κυριακή, δεν αλλάζουμε το αγωνιστικό μας προφίλ»

 

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού σε δηλώσεις του για το επερχόμενο αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ (19/03, 21:30), τόνισε ότι οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά και πως τα φετινά πλέι οφ είναι διαφορετικά. 

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (19/3, 21:30) για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του να τονίζει πως περιμένει καλό και ανοιχτό ματς με την “Ένωση”, ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία του “τριφυλλιού” μέχρι στιγμής. //

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην κάμερα της Cosmote TV:

«Οι μεγάλες ομάδες δεν αλλάζουν το αγωνιστικό τους προφίλ. Αυτό ισχύει για εμάς αλλά και για τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου. Δεν υπάρχουν μυστικά ανάμεσα στις δύο ομάδες, περιμένω ένα καλό, ανταγωνιστικό και ανοιχτό παιχνίδι. Με όποιον και να παίζαμε την πρώτη αγωνιστική των play off θα ήταν σημαντικό το ξεκίνημα».

«Βάσει των όσων είδαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχω την αίσθηση που τα πλέι οφ είχαν ξεκινήσει νωρίτερα για αρκετές ομάδες. Υπάρχει τρομερός ανταγωνισμός για την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα. Πολύ καλή ομάδα η ΑΕΚ, κάνει καλό πρωτάθλημα»

«Είναι διαφορετικά για εμάς τα φετινά play off, συγκριτικά με πέρυσι που είχε κριθεί το πρωτάθλημα και ουσιαστική η δεύτερη θέση. Η περσινή εικόνα μας με την έξοδο στην Ευρώπη και την κατάκτηση του Κυπέλλου, σε συνδυασμό με την ιστορία του Παναθηναϊκού μας «ανάγκασε» να έχουμε υψηλούς στόχους. Για κάποιους μπορεί να ήταν «γρήγορο», για κάποιους άλλους υπερβολικό, αλλά ξέραμε πως είμαστε μια ομάδα η οποία μπορεί να υποστηρίξει στους στόχους της».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

«Θα τα πούμε στο ΣΕΦ» είπαν με τον τρόπο τους ο Γκος και οι συμπαίκτες του στους Καταλανούς – Στο 1-1 η Μπαρτσελόνα

admin

Πέρασε από τη χώρα των Βάσκων η Ρεάλ Μαδρίτης

admin

Ο Ολυμπιακός… λύγισε στο Game 2 αλλά κρατάει το πλεονέκτημα

admin