Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιόρνα: «Δύσκολο το παιχνίδι με τον Μίλωνα»

 

Ο Ολλανδός ακραίος του ΠΑΟΚ μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες, τονίζοντας πως είναι επικίνδυνη “μάχη” και ιδιαίτερα σημαντική ενόψει της συνέχειας στη Volley League Ανδρών.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Μίλωνα το Σάββατο (26/11, 21:30) για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League Ανδρών, με τον Ολλανδό ακραίο του “Δικέφαλου του Βορρά”, Χάις Γιόρνα να μιλάει στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και να αναφέρει πως είναι δύσκολο και απαιτητικό το επόμενο ματς της ομάδας του κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χάις Γιόρνα:

«Είναι η αρχή ενός απαιτητικού προγράμματος αυτό το μήνα, έτσι πιστεύω ότι θα πρέπει να ξεκινήσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε μπροστά μας παιχνίδια, για το Λιγκ Καπ, το Σούπερ Καπ, το Τσάλεντζ Καπ και το πρωτάθλημα. Ο Μίλωνας έχει αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει τις μεγάλες ομάδες, νομίζω κέρδισαν και τον Παναθηναϊκό. Είναι κοντά μας στο βαθμολογικό πίνακα και αυτό κάνει το παιχνίδι μεταξύ μας δύσκολο και σημαντικό. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι». //


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Πρώτη παρουσία του Ντάνι Αλβες στα δικαστήρια για να τηρήσει τους όρους αποφυλάκισης

admin

Εθελοντές… VIP στο Παρίσι

admin

Λαρεντζάκης: «Δείξαμε χαρακτήρα, ήταν κλειδί η άμυνά μας»

admin
Translate »
×