Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γκάιτς: «Στα πρώτα δύο σετ ήμασταν πολύ καλοί, στο τρίτο έγιναν λάθη»

 

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, μετά τη νίκη επί της Θέτιδας Βούλας (3-0 σετ), αναφέρθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης των “πράσινων” στο τρίτο σετ, αλλά και στο ότι η ομάδα του δείχνει πρόοδο μέρα με τη μέρα.

Ο Μπράνκο Γκάιτς μίλησε για τα λάθη των παικτριών του και παρομοίασε το τελευταίο σετ με το παιχνίδι με την Πφέφινγκεν για το Challenge Cup, επισημαίνοντας πως θα δουλέψουν πάνω σε αυτά τα λάθη και θα βελτιωθούν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος προπονητής:

«Η Θέτιδα είναι μία ομάδα που σεβόμαστε και η εκτίμησή μας προς αυτή είναι μεγάλη. Στα πρώτα δύο σετ ήμασταν πολύ καλοί, κάναμε πράξη ό,τι δουλέψαμε στην προπόνηση. Είδαμε την Θέτιδα στο βίντεο και κάναμε πολύ καλό σκάουτινγκ.

Στο τρίτο σετ έγιναν κάποια λάθη, είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης και δώσαμε κάποια δικαιώματα, όπως με την Πφέφινγκεν. Δουλεύουμε πάνω σε αυτά λάθη και είμαι σίγουρος πως θα βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι.

Η ομάδα είναι πνευματικά και σωματικά έτοιμη και πρέπει να δείχνουμε πρόοδο μέρα με τη μέρα. Είμαστε μία ομάδα καινούρια και μέρα με τη μέρα θα προσπαθήσουμε να γινόμαστε καλύτεροι».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ισπανία (32η Αγωνιστική): Στην σκια του “el clasico”

admin

FA Cup: Σίτι και Τσέλσι στα “μαχαίρια”

admin

Πρώτο… ματς μπολ για τον Ολυμπιακό

admin