Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γκάλο: «Χαρούμενος που έγραψα ιστορία στην ΑΕΚ, θέλω να πάω στην OPAP Arena»

 

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, αλλά δεν ξεχνά την παρουσία του στην “Ένωση”, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να επισκεφθεί και το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Ροντρίγκο Γκάλο έβαλε τέλος στη μακρά του ποδοσφαιρική καριέρα και σε συνέντευξη, που παραχώρησε, στην «Ώρα των Σπορ», μίλησε, μεταξύ άλλων και για την παρουσία του στην “Ένωση”, τις στιγμές που θυμάται, ενώ εξέφρασε και μία… επιθυμία του.

Συγκεκριμένα τόνισε:

Για τη σχέση του με την ΑΕΚ:

«Είμαι χαρούμενος που έγραψα το όνομά μου στην ιστορία ενός τόσο μεγάλου κλαμπ. Την παρακολουθώ και θέλω να επισκεφτώ την Opap Arena. Μάλλον το επόμενο καλοκαίρι».

Για τις στιγμές που θυμάται στην “Ένωση”:

«Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο ήταν πολύ σημαντικά. Αλλά και το γκολ απέναντι στη Σέλτικ ήταν εξίσου σημαντικό και βοήθησε την ΑΕΚ να παίξει στο Champions League».

Για το πρωτάθλημα του 2018:

«Είναι πολύ σημαντικό για την καριέρα μου, την ΑΕΚ και τους φιλάθλους της. Έβλεπες σε όλους μια μεγάλη ευτυχία γιατί το περίμεναν καιρό».

Για το μέλλον του:

«Για την ώρα δεν θα δουλέψω στο χώρο του ποδοσφαίρου. Θέλω να μείνω λίγο σπίτι, να ευχαριστηθώ την οικογένεια και τους φίλους μου. Να κάνουμε πράγματα που δεν μπορούσαμε λόγω ποδοσφαίρου».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ισπανία (32η αγωνιστική): “Τρέχει” για τα… αστέρια

admin

Αντόνιο: «Κάποιες αποφάσεις μπορεί να άλλαξαν το αποτέλεσμα»

admin

F1 GP Κίνας: Φωτιά, βροχή και η pole του Sprint στον Νόρις!

admin