Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γκαλτιέ: «Δεν αγχώνομαι για το μέλλον μου»

 

Η εντός έδρας ήττα από την Ρεν έφερε νέα σύννεφα πάνω από το Παρίσι, με τον 56χρονο τεχνικό να επιχειρεί από την πλευρά του να ρίξει τους τόνους και να ξεκαθαρίζει πως δεν τον απασχολεί το μέλλον του αλλά η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Ρεν κόντρα σε όλα τα προγνωστικά πήρε σπουδαία νίκη μέσα στο Παρίσι επί της πρωταθλήτριας Παρί Σεν Ζερμέν με 2:0, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Ligue 1. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες και πήραν το τρίποντο με τα γκολ των Εκαμπί (45′) και Καλιμουέντο (48′), προκαλώντας την οργή των φιλάθλων της πρωταθλήτριας, ειδικά προς τον τεχνικό της ομάδας, Κριστόφ Γκαλτιέ.

Ο 56χρονος Γάλλος τεχνικός πάντως δεν θέλησε να μιλήσει για το μέλλον του: «Δεν θέλω να μιλήσω για το μέλλον μου. Επικεντρώνομαι μόνο στο πώς θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Χρειάζεται να κερδίσουμε τα υπόλοιπα ματς και να παίξουμε καλά. Προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός και να δώσω κίνητρα στους παίκτες μου. Η σεζόν είναι ακόμα σε εξέλιξη και υπάρχουν και οι ανταγωνιστές που διεκδικούν τον τίτλο. Δεν έχω άγχος, είμαι αποφασισμένος να κάνω ό,τι μπορώ για να κατακτήσουμε στο τέλος το πρωτάθλημα».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Με… Παππά η προπόνηση των ακρωτηριασμένων

admin

Η Ακρόπολη φωτίστηκε από την Ολυμπιακή Φλόγα (video)

admin

Παρών ο Καρούσο στον τελικό των Play In

admin