Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γκατούζο: «Στον Κβαρατσχέλια βλέπω ξανά τον Μπεστ»

 

Ο Ιταλός προπονητής, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό Μέσο, κλήθηκε να σχολιάσει τρεις ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν στο πρωτάθλημα της Serie A και στάθηκε μεταξύ άλλων στον Γεωργιανό επιθετικό της πρωτοπόρου Νάπολι.

Ο Τζενάρο Γκατούζο στάθηκε στο δίδυμο των Ναπολιτάνων, Βίκτορ Όσιμεν και Κβίτσα Κβαρατσχέλια και μάλιστα τόνισε πως ο δεύτερος του θυμίζει τον θρύλο, Τζορτζ Μπεστ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός προπονητής:

«Βλέποντας τον Κβαρατσχέλια, είναι σαν να βλέπω ξανά τον Τζορτζ Μπεστ. Κάνει εκπληκτικά πράγματα με απίστευτη ταχύτητα. Η Νάπολι είναι μία ομάδα που με ενθουσιάζει πολύ, παίζει ονειρεμένο ποδόσφαιρο

Ο Όσιμεν τα είχε πάει καλά στην Λιλ και ο Τζουντόλι έκανε σπουδαία κίνηση με το να τον πάρει στην Νάπολι. Όταν ήμουν εκεί προπονητής τον στερήθηκα αρκετούς μήνες λόγω τραυματισμού και μας κόστισε η απουσία του. Είναι πολύ γρήγορος και διαθέτει τεχνική.Η Νάπολι δεν είναι πάντως μόνο ο Κβαρατσχέλια ή ο Όσιμεν, υπάρχει και ο Λομπότκα που από την εποχή που ήμουν εγώ στο σύλλογο έδινε τον καλύτερο εαυτό του».

Εν συνεχεία, μίλησε για τον Σοφιάν Άμραμπατ που αγωνίζεται στη Φιορεντίνα και είναι αδερφός του Νορντίν της ΑΕΚ: «Ο Σοφιάν Άμραμπατ με εξέπληξε στο Μουντιάλ. Έκανε φανταστικές εμφανίσεις. Ακόμη κι όταν έδειχνε εξαντλημένος, έβρισκε αποθέματα ενέργειας. Μου θυμίζει πολύ τον εαυτό μου. Ο Τονάλι, αντίθετα, είναι κάτι μεταξύ εμού και του Πίρλο. Είναι περισσότερο τεχνίτης και πιο ολοκληρωμένος παίκτης από μένα».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ονειρεύεται… τρεμπλ ο Λουίς Ενρίκε

admin

Μαρτίνες: «Δουλέψαμε σκληρά, μας αξίζει αυτή η χαρά»

admin

Φρανκ ο επικρατέστερος σε περίπτωση που χαλάσει του Αμορίμ στην Λίβερπουλ

admin