Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Γλυφάδα: Έκλεψαν 1.000.000 ευρώ από διάσημη αστρολόγο και μετά την βασάνισαν

Τον απόλυτο τρόμο έζησε τα ξημερώματα της Δευτέρας 55χρονη αστρολόγος στο σπίτι της στη Γλυφάδα όταν εισέβαλαν ληστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άτομα μπήκαν στο σπίτι της αστρολόγουψκαι, αφού την ακινητοποίησαν, την απείλησαν και τη χτύπησαν προκειμένου να τους αποκαλύψει πού έχει κρυμμένα τα χρήματα αλλά και τα κοσμήματά της.

Οι δύο ληστές έκαναν άνω-κάτω τους χώρους του σπιτιού και τελικά κατάφεραν να εντοπίσουν ένα χρηματοκιβώτιο, το οποίο αφαίρεσαν, εγκαταλείποντάς το στη συνέχεια.

Η 55χρονη αστρολόγος είπε στους αστυνομικούς πως μέσα στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν χρήματα που έφταναν τα 10.000 ευρώ, αλλά και κοσμήματα αξίας 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Οι Αρχές συγκεντρώνουν βιντεοληπτικό υλικό από την περιοχή, σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν αν έχουν καταγραφεί οι κινήσεις των δραστών μετά τη διάρρηξη.

Δείτε φωτογραφίες:

Έψαξαν όλες τις ντουλάπες με αποθηκευτικό χώρο

Μάστορας που κάνει επισκευές στο σπίτι της 55χρονης στην Γλυφάδα μίλησε στο newsit.gr, περιγράφοντας την κατάσταση που αντίκρισε. «Έπαιρνε τηλέφωνο το γιο μου, εφτά κλήσεις είχε στο κινητό του το πρωί που σηκώθηκε γιατί το είχε κλειστό. Τώρα, εδώ που είμαι στο υπόγειο, είναι όλες οι ντουλάπες ανοιχτές» ανέφερε.

«Βγαλμένα πράγματα… κάτω στις μητέρας της το σπίτι, τα πράγματα είναι άθικτα. Δεν ανακάτεψαν τίποτα. Άνοιξαν όλες τις ντουλάπες με αποθηκευτικό χώρο κι έχει πολλά πράγματα. Το χρηματοκιβώτιο δεν ξέρω που είναι… Το σπίτι έχει πολλές κάμερες. Τώρα τελευταία όπως μου είπε και ο γιος μου κάποιοι ερχόντουσαν, Αλβανοί, Ρουμάνοι. Με έπαιρνε κάθε βράδυ τηλέφωνο και μου έλεγε: “μπήκαν στο γκαράζ κι άλλα διάφορα”» λέει στο newsit.gr μάστορας που κάνει κάποιες επισκευές στο σπίτι της.

«Γνώριζαν ότι δεν λειτουργούν οι κάμερες»

«Μένω δύο τετράγωνα δίπλα. Ήταν λίγο συνταρακτικό αυτό που έγινε. Ήρεμη γειτονιά, δεν έχουμε ξανακούσει κάτι τέτοιο. Ίσως ήταν στοχοποιημένο το σπίτι, γνώριζαν ότι δεν λειτουργούν οι κάμερες κι έδρασαν» λέει γειτόνισσα της 55χρονης, μιλώντας στο newsit.gr.

The post Γλυφάδα: Έκλεψαν 1.000.000 ευρώ από διάσημη αστρολόγο και μετά την βασάνισαν appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Κάνει καλό ένα σφηνάκι με ελαιόλαδο το πρωί; Ειδικοί επισημαίνουν τα υπέρ και τα κατά

admin

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

admin

Πόση ζάχαρη επιτρέπεται για τον καθένα: Υπολογισμός ημέρας

admin