Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γουάιλι: «Είμαι σε εξαιρετική κατάσταση και έτοιμος να βοηθήσω τη ΝΕΜ»

 

Ο Αμερικανός νεοαποκτηθείς σέντερ της Μεγαρίδας, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις με τη νέα του ομάδα και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το νέο του… ταξίδι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζέικομπ Γουάιλι:

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω το νέο μου ταξίδι με την φανέλα της ΝΕΜ. Το προπονητικό επιτελείο με καλωσόρισε με θερμό τρόπο. Είδαν κάτι στο στυλ παιχνιδιού μου και θεώρησαν ότι θα ταίριαζε στην ομάδα.

Οι πρώτες μου εντυπώσεις παίζοντας ως αντίπαλος της νέας μου ομάδας στον πρώτο γύρο είναι εξαιρετικές. Είδα μια ομάδα με ταλέντο, ανταγωνιστική με παθιασμένους φιλάθλους που διψούν για νίκες. Στο επόμενο μισό του πρωταθλήματος θα προσπαθήσω να φέρω στη νέα μου ομάδα περισσότερη αθλητικότητα και πάθος.

Αμυντικά ο στόχος μου είναι να κυριαρχήσω στο low post και να προστατέψω το καλάθι της ομάδας. Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να τρέξουμε ακόμα καλύτερο στο γήπεδο όταν θα βρίσκομαι στο παρκέ. Βρίσκομαι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και έτοιμος να βοηθήσω τη ΝΕΜ, και θα το αποδείξω στο γήπεδο.

Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον της ΝΕΜ αμέσως έβαλα τον εαυτό μου σε μια διαδικασία να με φανταστώ με τη φανέλα της νέας μου ομάδας. Το προπονητικό επιτελείο μου εξήγησε τι ήθελε από μένα και θεωρώ ότι αμέσως ταίριαξαν οι προσδοκίες μας. Η απόφαση να αποδεχτώ την πρόταση ήταν μονόδρομος καθώς πιστεύω ότι θα καταφέρουμε πολλά πράγματα μαζί».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Γ. Κασναφέρης στη “Δίκη”: «Ο Μπέος να ζητήσει συγγνώμη από τον Διαμαντόπουλο»

admin

Grand Prix Κίνας – Πρόγραμμα και τηλεοπτική κάλυψη

admin

Η Honda στοχεύει να κερδίσει το πρωτάθλημα του 2026 με την Aston Martin

admin
Translate »
×