Image default
ΒΙΝΤΕΟΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Γράμματα αγάπης στη Μούσα» – Πασίγνωστα μοντέλα φωτογραφίζονται για το ημερολόγιο της Pirelli (video)

Το φετινό ημερολόγιο της Pirelli με τίτλο «Γράμματα αγάπης στη Μούσα» έχει διάσημα μοντέλα και μία μεγάλη ανατροπή. Η φωτογράφος μόδας Έμα Σάμερτον συνεργάστηκε με 14 από τα πιο γνωστά μοντέλα του κόσμου και τα παρουσιάζει μέσα από τη δική της φαντασία. Αφήνει τις “Μούσες” να ξεδιπλώσουν τον εαυτό τους και να στείλουν ένα μήνυμα ενδυνάμωσης σε όλες τις γυναίκες.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι απεικονίζεται ως συγγραφέας, η Κάρα Ντελεβίν ως ηθοποιός και η Άσλεϊ Γκράχαμ ως ακτιβίστρια. Κάρλι Κλος, Μπέλα Χαντίντ και άλλα πασίγνωστα μοντέλα φωτογραφίζονται ως ονειρικά αρχέτυπα γυναικών στο θρυλικό φετινό ημερολόγιο της Pirelli που κάνει την ανατροπή.

Η εμπειρία της φωτογράφισης αφορά την ενδυνάμωση των γυναικών. Τα μοντέλα παρουσιάζονται ως Μούσες για τη φωτογράφο, στόχος της οποίας είναι αυτές οι γυναίκες να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης, βάζοντας την προσωπική τους σφραγίδα.

Το διασημότερο ημερολόγιο του κόσμου ξεκίνησε το 1964. Πρόσφατα έχει απομακρυνθεί από το γυμνό, καθώς η Pirelli έχει δεσμευτεί να τιμήσει την τέχνη.

Πηγή ΕΡΤ

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΣυντακτική ομάδα ert.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Οι “Άγαμοι Θύται” σε reunion στα 33 χρόνια της ίδρυσής τους

admin

Το πρώτο podcast οδηγός επαγγελματικού προσανατολισμού

admin

Οι «Τρομεροί Γονείς» του Ζαν Κοκτώ στο θέατρο RADAR

admin
Translate »
×