Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γρανίτσας: «Χάρηκα περισσότερο απ’ όλους. Ευτυχώς βρέθηκε ο Μελισσανίδης» (audio)

 

Ο τέως πρόεδρος της ΑΕΚ σχολίασε στην ΕΡΑΣΠΟΡ τα εγκαίνια του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ εξήγησε και τα γεγονότα που έγιναν το μακρινό 2003 και οδήγησαν στο γκρέμισμα του “Νίκος Γκούμας”.

Ο Γιάννης Γρανίτσας αποτελεί μία από τις πιο ιστορικές φυσιογνωμίες στην ιστορία της ΑΕΚ, καθώς διετέλεσε πρόεδρος της ερασιτεχνικής και αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, ενώ προσπάθησε να εντάξει και στον φάκελο με τα υπό ανέγερση γήπεδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 το γήπεδο της “Ένωσης” στη Νέα Φιλαδέλφεια, χωρίς επιτυχία δυστυχώς, για τους φιλάθλους της ομάδας.

Ο πρώην πρόεδρος μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΑΣΠΟΡ “Δοκάρι και Μέσα” και στους Βασίλη Μότση και Πέτρο Μαυρογιαννίδη, λέγοντας πως «είχα πάρει νόμο από τη Βουλή για να γκρεμίσω το γήπεδο και να ετοιμαστεί το καινούργιο και όταν έφυγα από πρόεδρος σταμάτησε το έργο, επειδή δεν ήμουν εγώ πρόεδρος. Έπρεπε να υπογράφει ο εκάστοτε πρόεδρος ότι η ομάδα θα αγωνίζεται εκεί».

Παράλληλα ανέφερε ότι η καθυστέρηση για το νέο γήπεδο ήταν τότε ευθύνη της ΑΕΚ, ενώ σχολίασε πως είναι ευτυχία για την ΑΕΚ που βρέθηκε ο Μελισσανίδης και μπόρεσε να δημιουργήσει από την αρχή την «OPAP Arena».

Ακούστε το απόσπασμα:



Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Στο νοσοκομείο ο Χουάντσο μια μέρα πριν τον δεύτερο τελικό των πλέι οφ για πρόκριση στο φάιναλ φορ στο Βερολίνο!

admin

Το “makeover” της Stark Arena (video)

admin

Ένα βήμα πριν το Final Four ο Ηρακλής

admin