Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γρηγορίου: «Ζητάμε μόνο νίκες ανεξαρτήτως της έδρας και του αντιπάλου»

 

O τεχνικός του Ιωνικού μίλησε για το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας της Νίκαιας, καθώς και τις εντυπώσεις του από τη νίκη με 2:0 κόντρα στην… πρώην Λαμία.

Στο ντεμπούτο του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο του Ιωνικού, οι Νικαιώτες πήραν τρίποντο-εξάποντο στη Λαμία και μπήκαν για τα καλά στο κόλπο της σωτηρίας. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV μετά τη λήξη του ματς και μεταξύ άλλων τόνισε ότι η ομάδα του θέλει μόνο νίκες πλέον, ανεξαρτήτως της έδρας και του αντιπάλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου:

«Το τόνισα και ερχόμενος ότι η συγκεκριμένη ομάδα για να μπορέσει να έχει ελπίδες και για να κάνει το θαύμα, χρειάζεται νίκες. Δεν υπάρχει κάτι άλλο και ούτε μπορούμε να πηγαίνουμε για την ισοπαλία. Οπότε σε αυτή την διαδικασία που έχουμε μπει, ζητάμε μόνο νίκες ανεξαρτήτως της έδρας και του αντιπάλου. Δείξαμε τεράστια ωριμότητα. Μας έκανε ελάχιστες ευκαιρίες η Λαμία, παρότι είχε αρκετές τελικές. Τα παιδιά έδειξαν ωριμότητα και αυταπάρνηση για να πάρουν το αποτέλεσμα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού».//

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Εθελοντές… VIP στο Παρίσι

admin

Λαρεντζάκης: «Δείξαμε χαρακτήρα, ήταν κλειδί η άμυνά μας»

admin

Την τρόμαξε… αλλά στο τέλος μίλησε η πολυφωνία

admin
Translate »
×