Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Γυναίκα γέννησε σε πάρκινγκ παντοπωλείου και έκανε νονά την υπάλληλο που τη βοήθησε

Σε μια γνωστή αλυσίδα παντοπωλείων του Όρεγκον εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια η Karin Warren. Και παρόλο που νόμιζε ότι έχουν δει πολλά τα μάτια της, ποτέ της δεν φανταζόταν ότι θα εκτελούσε χρέη μαίας!

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της 6ης Σεπτεμβρίου, όταν η Warren άκουσε τις φωνές ενός άνδρα και τα ουρλιαχτά μιας γυναίκας στο πάρκινγκ έξω από το κατάστημα. Όταν βγήκε έξω για να δει τι συμβαίνει, συνειδητοποίησε ότι το ζευγάρι χρειαζόταν επειγόντως βοήθεια, καθώς η κοπέλα ήταν ετοιμόγεννη.

«Ο άντρας φώναζε ότι η γυναίκα του γεννάει και ότι πρέπει να καλέσω οπωσδήποτε ασθενοφόρο. Ήταν φοβισμένος και νευρικός. Δεν ήξερε τι να κάνει, οπότε του είπα να μου φέρει από το μαγαζί πετσέτες και ψαλίδια. Στο μεταξύ είχα καλέσει βοήθεια», είπε η Warren, η οποία βρισκόταν δίπλα στην ετοιμόγεννη, ενθαρρύνοντάς την συνεχώς και βοηθώντας την.

Το μωράκι ωστόσο αποδείχτηκε… βιαστικό και δεν περίμενε το ασθενοφόρο. Όπως είπε χαρακτηριστικά η Warren: «Ήταν απίστευτο. Έσπρωξε δυο φορές και το μωρό γεννήθηκε».

Η γυναίκα θέλοντας να την ευχαριστήσει για την πολύτιμη βοήθειά της, την έκανε νονά και από τότε είναι πολύ καλές φίλες οι δυο τους.

mama365.gr

The post Γυναίκα γέννησε σε πάρκινγκ παντοπωλείου και έκανε νονά την υπάλληλο που τη βοήθησε appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Τίνα Θεοδώρου

Σχετικές αναρτήσεις

Η απάτn με τον μπακαλιάρο: Πώς θα καταλάβετε εάν είναι αuθεντικός

admin

Πως να επιλέξετε μπακαλιάρο και πως οι έμπоρоı προσπαθούν να σας παpαπλανńσουν

admin

Οι 2 λέξεıς που δεν πρέπεı να λες, όταν ζnτάς σuγγνώμη

admin
Translate »
×