Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γύρισε από την… κόλαση αλλά δεν πήγε στον παράδεισο η Γιουνάιτεντ

 

Η Λιντς έβαλε… δύσκολα στους “κόκκινους διαβόλους”, όμως η ομάδα του Τεν Χαγκ ισοφάρισε σε 2:2 και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, στην εξ αναβολής 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η Λιντς ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την αναμέτρηση, βρίσκοντας δίχτυα σε μόλις 55 δευτερόλεπτα. Ο Nιότο συνεργάστηκε άψογα με τον Μπάμφορντ, με τον τελευταίο να ανοίγει το σκορ με δυνατό συρτό σουτ, βάζοντας από νωρίς την ομάδα του σε θέση οδηγού. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν, με τον Χάρισον να κουβαλά και να τροφοδοτεί τον Άγγλο ο οποίος κόπηκε από τον Σο. Στο 17ο λεπτό ήρθε και η πρώτη καλή στιγμή για τη Γιουνάιτεντ. Ο Νταλότ εκμεταλεύτηκε το λάθος στην άμυνα της Λιντς, έδωσε γρήγορα στον Μπρούνο που τροφοδότησε τον Γκαρνάτσο, με τον τελευταίο να εκτελεί άστοχα. Οι “κόκκινοι διάβολοι” συνέχισαν να πιέζουν, με τον Φερνάντες να βγάζει κάθετη μπαλιά για τον Γκαρνάτσο, βγάζοντάς τον σε τετ-α-τετ, ο Αργεντίνος με όμορφη ενέργεια πέρασε δυο αμυντικούς και σούταρε, όμως ο Βέμπερ απομάκρυνε.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ακριβώς όπως και το πρώτο. Η Λιντς βρήκε αμέσως δίχτυα, διπλασιάζοντας τα τέρματά της, βάζοντας ακόμη πιο δύσκολα στη Γουνάιτεντ για τη συνέχεια. Ο Κοχ κέρδισε τη μπάλα στο κέντρο, άνοιξε για τον Nιότο, τον πιο επικίνδυνο παίκτη των φιλοξενούμενων, εκείνος έδωσε στον Σάμερβιλ, με τον τελευταίο να επιχερεί σέντρα-σουτ, που βρήκε στον Βαράν και κατέληξε στα δίχτυα για το 2:0. Η απάντηση της Γιουνάιτεντ ήρθε στο 62ο λεπτό, ο Ράσφορντ με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι μετά από σέντρα του Νταλότ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μελιέ, μειώνοντας σε 2:1. Οι φιλοξενούμενοι μετά το γκολ που δέχτηκαν ανέβασαν ρυθμό και έψαξαν και τρίτο τέρμα στην αναμέτρηση. Οι “κόκκινοι διάβολοι” ήταν όμως αυτοί που είδαν τις προσπάθειές τους να αποδίδει καρπούς με τον Σάντσο που μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ και έφερε την απόλυτη ισορροπία στο παιχνίδι για το 2:2. H Γιουνάιτεντ κυνήγησε το τρίτο τέρμα που θα την έβαζε μπροστά στο σκορ, χάνοντας τεράστια ευκαιρία με τον Μελιέ να κάνει σπουδαία επέμβαση στην κεφαλιά του Βαράν. Η πίεση των γηπεδούχων ήταν μεγάλη μέχρι τα τελευταία λεπτά, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν και έτσι έμειναν στο 2:2, με τη Γιουνάιτεντ να παραμένει στην τρίτη θέση και στο -7 από την κορυφή, ενώ η Λιντς με 19 βαθμούς είναι στη 16η θέση, έναν βαθμό μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Γκολ: 62′ Ράσφορντ, 70′ Σάντσο/ 1′ Nιότο, 48′ Βαράν (αυτ)
Κίτρινες: 80′ Ζάμπιτσερ / 53′ ΜακΚενι, 56′ Άνταμς, 77′ Φίρπο
Δοκάρι: 65′ Άαρονσον

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Νταλότ (82′ Μαλάσια), Βαράν, Μαρτίνες, Σο, Φρεντ, Ζάμπιτσερ (82′ Λίντελοφ), Γκαρνάτσο (59′ Πελίστρι), Φερνάντες, Ράσφορντ, Βέχορστ (59′ Σάντσο).

Λιντς: Μελιέ, Άιλινγκ, Κοχ, Βέμπερ, Στράουκ (23′ Φίρπο), Άνταμς, ΜακΚένι, Σινιστέρα (8′ Σάμερβιλ), Χάρισον (63′ Άαρονσον), Νιόντο, Μπάμφορντ (63′ Ρουτέρ)

Ακολουθούν: 
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Λιντς Γιουνάτεντ εκτός
Λιντς Γιουνάιτεντ: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντός

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Η Ακρόπολη φωτίστηκε από την Ολυμπιακή Φλόγα (video)

admin

Παρών ο Καρούσο στον τελικό των Play In

admin

Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα των playoffs της Euroleague

admin