ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ στο Θέατρο Αλκμήνη, από την Τρίτη 2 Μαΐου

ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΜΗΝΗ
Αλκμήνης 8-12, Αθήνα

Δεν Ακούς τον Ρυθμό
 του Τάσου Πετρίτση

Υπαρξιακό Δράμα / Από την ομάδα Actraw

 Πρεμιέρα Τρίτη 2 Μαΐου στις 20:00


Από την Τρίτη 2 Μαΐου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο Αλκμήνη, η παράσταση «Δεν Ακούς τον Ρυθμό» από την ομάδα Actraw.

Μια παράσταση που ακροβατεί ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα, που μιλά για όλα αυτά που θέλουμε να έχουμε, αλλά και για την πάλη με τις ίδιες τις επιλογές μας.

Η Στέλλα, νεαρή τραγουδίστρια που κυνηγά την επιτυχία, θα επιδιώξει την απόδραση από το αδιέξοδο της πραγματικότητας με τη βοήθεια ενός παραισθησιογόνου. Ο κόσμος της φαντασίας ανοίγεται μπροστά της. Συνοδοιπόροι της σε αυτόν, οι χτίστες. Δύο ανθρώπινες μορφές που γέννησε το όνειρό της. Το ψυχεδελικό της ταξίδι θα τη φέρει αντιμέτωπη με τις επιλογές της ζωής της, θα επαναπροσδιορίσει τις επιθυμίες της και θα ξυπνήσει τον αγώνα για την ανακάλυψη της πραγματικής της ελευθερίας. Πόσο, όμως, εφικτή είναι τελικά η υπέρβαση όσων μας αιχμαλωτίζουν;

 


Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Τάσος Πετρίτσης, Ειρήνη Τσέλλου
Δραματουργική επεξεργασία:
Τάσος Πετρίτσης, Ειρήνη Τσέλλου


Σκηνικά:
Ιφιγένεια Γελαδάκη

Κοστούμια: Κρυσταλλία Λύτρα
Μουσική
: Χρίστος Θεοδώρου

Επιμέλεια κίνησης: Δανάη Παζιργιαννίδη
Εικαστικός σύμβουλος:
Νεκτάριος Αντωνόπουλος

Σχεδιασμός φωτισμών: Μαρίζα Λιοντάκη
Φωτογραφίες-Βίντεο: Νάσια Στουραΐτη
Τεχνική υποστήριξη:
RGB STUDIOS, Δημήτρης Μαυροφοράκης
Ηχογράφηση-μίξη:
STUDIO AUX, Γιώτης Παρασκευαΐδης
Γραφιστική επιμέλεια αφίσας: Κυριάκος Χαραράς

Κατασκευές: Κωστής Σταμούλης, Ιφιγένεια Γελαδάκη
Επικοινωνία:
Μάνος Νομικός

Εκτέλεση παραγωγής: Actraw Theatre Group

 

 

Παίζουν οι ηθοποιοί: Στέφανος Βλάχος, Δήμητρα Βογιατζόγλου, Τζένη Γεωργιλή, Ειρήνη Δάμπαση, Μαντώ Μιχαλιού, Λεωνίδας Παπαδόδημας, Ειρήνη Τσέλλου

 

Special thanks to: Παύλος Αποστολόπουλος, Γιάννης Γκικόπουλος, Παναγιώτης Τραχανάς, Κέλλυ Ντούλια

Πληροφορίες για την παράσταση:

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Πρεμιέρα: Τρίτη 2 Μαΐου 2023 και κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 20:00

Διάρκεια παράστασης: 90’

Θέατρο Αλκμήνη
σκηνή Intermedia
Αλκμήνης 8-12, Αθήνα – Τηλ: 210 3428650

Εισιτήρια:
Γενική είσοδος: 15€
Μειωμένο: 12€
Ατέλειες: 5€

Online προπώληση:
«Δεν ακούς τον ρυθμό» – του Τάσου Πετρίτση :: Υπηρεσία Εισιτηρίων – TicketServices.gr

Βιογραφικά σκηνοθετών

Τάσος Πετρίτσης
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1998. Σπούδασε υποκριτική στη δραματική σχολή του Νέου Ελληνικού Θεάτρου. Το 2018 συμμετείχε ως ηθοποιός στην πρώτη πανελλήνια παρουσίαση του θεατρικού έργου «Η Βιολέτ στη Γη», της Καρόλ Φρεσέτ, από τη θεατρική ομάδα Μετεωρίτες. Το θεατρικό έργο του «Δεύτερη Γραφή» βραβεύτηκε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό συγγραφής θεατρικού έργου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος το 2020. Το 2021 συμμετείχε στην ταινία μικρού μήκους “Brutalia, days of labour” (βραβείο Canal + του Φεστιβάλ των Κανών), του Μανώλη Μαυρή, ενώ το ίδιο έτος συνεργάστηκε ως μεταφραστής με τις εκδόσεις Πατάκη. Το 2022 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Βακχικόν η πρώτη συλλογή διηγημάτων του «Οδός Απωλείας 10» με την οποία είναι υποψήφιος για το Βραβείο Νέου Λογοτέχνη 2023 του περιοδικού Κλεψύδρα. Η παράσταση Δεν Ακούς τον Ρυθμό αποτελεί την πρώτη του θεατρική σκηνοθεσία.

Ειρήνη Τσέλλου
Γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1997 στην Τρίπολη Αρκαδίας. Το 2013 απέκτησε το Πτυχίο Ειδικού Αρμονίας, ολοκληρώνοντας έτσι τη φοίτησή της στην Μουσική Σχολή «Απόλλων» του Γ. Καρκούλη. Το 2015 απέσπασε το Α’ βραβείο στον 7ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης (Μορφωτικός Όμιλος Πετρούπολης). Από το 2012 είναι μέλος της Γυναικείας Νεανικής Χορωδίας “La Vita, με την οποία και συμμετείχε στο 40ο Παγκόσμιο Χορωδιακό Φεστιβάλ Μιούζικαλ στην Θεσσαλονίκη το 2014 και στο 34ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Πρέβεζας το 2016. Το 2019 αποφοίτησε από το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και το 2022 από το Νέο Ελληνικό Θέατρο του Γ. Αρμένη. Από τον Φεβρουάριο του 2021 αρθρογραφεί στην Πολιτιστική Πλατφόρμα Sparmatseto και από τον Σεπτέμβριο του 2022 συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Ποιος Παπαδόπουλος». Ασχολείται επιπλέον με το πιάνο, το τραγούδι και τον χορό. Η παράσταση Δεν Ακούς τον Ρυθμό αποτελεί την πρώτη της θεατρική σκηνοθεσία.

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Μάνος Νομικός
6978609495 – nomikos.manos@gmail.com

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αγρότες έκαναν έκπληξη με τούρτα στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας που είχε γενέθλια 09-12-25 18:43 σε Viral, Ελλάδα Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ανάγνωσης Αγρότες έκαναν έκπληξη με τούρτα στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας που είχε γενέθλια 12 SHARES Share on Facebook Share on Twitter Μια απρόσμενη αλλά θερμή έκπληξη περίμενε μια υποδιοικήτρια της αστυνομίας από τους αγρότες στο Κάτω Νευροκόπι Δράμας, την ημέρα των γενεθλίων της. Μια τούρτα έκπληξη από τους αγρότες Στο τελωνείο της Εξοχής, εκεί όπου έχουν σταθμεύσει τα τρακτέρ και συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις, οι αγρότες επιφύλαξαν μια τρυφερή κίνηση στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας. Η ίδια συμμετείχε στη διαχείριση του μπλόκου και, με αφορμή τα γενέθλιά της, οι παρόντες αγρότες της προσέφεραν μια τούρτα ως έκπληξη. 185a470f53434cddae296b688640980d Συνοδευόμενη από χαμόγελα και θερμές ευχές, η χειρονομία αυτή δεν ήταν μόνο για τα γενέθλιά της, αλλά και για να εκφράσουν οι αγρότες την ευγνωμοσύνη τους. «Σε ευχαριστούμε που είσαι πάντα δίπλα μας, φροντίζεις για την ασφάλειά μας και είσαι δίκαιη απέναντι σε όλους μας», της είπαν, αναγνωρίζοντας τη στάση της μέσα στις δυσκολίες των ημερών. Δείτε το βίντεο: Συνεχίζεται ο αποκλεισμός στο τελωνείο Εξοχής Παρά τη συγκινητική στιγμή με την τούρτα, η καθημερινότητα των κινητοποιήσεων συνεχίζεται. Το τελωνείο της Εξοχής θα παραμείνει αποκλεισμένο από τους αγρότες της Δράμας μέχρι τις 8 το βράδυ. Οι συμμετέχοντες θα επανεξετάσουν αύριο τη στρατηγική τους και θα αποφασίσουν αν θα συνεχιστεί η κινητοποίηση ή αν θα προχωρήσουν σε νέες μορφές πίεσης. Δείτε το βίντεο: Μαζική συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε κάλεσμα στην τοπική κοινωνία από τον Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Σύλλογο Κάτω Νευροκοπίου. Η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή, καθώς πάνω από 400 άτομα συγκεντρώθηκαν στο τελωνείο της Εξοχής. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν πολίτες, μαθητές, εκπρόσωποι φορέων και σωματείων, όλοι με κοινό αίτημα έναν καλύτερο αγροτικό μέλλον και βιώσιμες συνθήκες για τις οικογένειές τους. «Είναι ένας κοινός αγώνας, για όλους μας», είπαν με μια φωνή οι συγκεντρωμένοι, ενώ το παρών έδωσαν και αγρότες από άλλες περιοχές όπως η Καβάλα, ο Νέστος και το Παγγαίο, δείχνοντας ότι η αντίδραση παίρνει πλέον παντοπική διάσταση.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *