Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

«Δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ αν δεν το έδινα»: Μαθήματα ήθους από οδηγό λεωφορείου, βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι

Θεσσαλονίκη: Οδηγός λεωφορείου εντόπισε ένα πορτοφόλι με χρήματα και πολύτιμα έγγραφα και το παρέδωσε στις αρχές.

Συγκεκριμένα ο οδηγός όπως δήλωσε σε τοπικό μέσο ενημέρωσης την Παρασκευή μέσα σε αστικό λεωφορείο της γραμμής 15, στην Θεσσαλονίκη, βρήκε ένα πορτοφόλι που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό, πολύτιμα έγγραφα αλλά και τραπεζικές κάρτες.

Θεσσαλονίκη: Οδηγός λεωφορείου ειδοποίησε άμεσα τις αρχές

Στη συνέχεια ο οδηγός ενημέρωσε άμεσα το κέντρο συντονισμού του ΟΑΣΘ μέσω ασυρμάτου και έπειτα την ΕΛ.ΑΣ. Στο σημείο έσπευσαν δικυκλιστές τις Ομάδας “Ζ” και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα εντόπισαν και ενημέρωσαν τον 25χρονο ιδιοκτήτη του πορτοφολιού, ο οποίος και το παρέλαβε.

Ο οδηγός μιλώντας για το περιστατικό στο GRTimes τόνισε πως: «Εμείς οι επαγγελματίες στο χώρο, είμαστε άνθρωποι μεροκαματιάρηδες, έχουμε ήθος και καταλαβαίνουμε τι σημαίνει όταν ένας άνθρωπος χάνει το πορτοφόλι του».

Θεσσαλονίκη: Σε 25χρονο άνηκε το πορτοφόλι – Ειδοποιήθηκε από τις αρχές και το παρέλαβε

«Δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ αν δεν το έδινα πίσω, για μένα είναι ηθικό το ζήτημα. Είδα την ταυτότητα του παιδιού που είναι κοντά στην ηλικία του παιδιού μου και φαντάστηκα πως θα είναι ένας φοιτητής και τα έχει μεγάλη ανάγκη. Έτσι ενημέρωσα πρώτα τον ΟΑΣΘ μέσω του ασυρμάτου, μήπως και τα ζητήσει με κάποιο τρόπο από τον ΟΑΣΘ. Η επόμενη μου κίνηση όπως με συμβούλεψαν οι συνάδελφοί μου, ήταν να καλέσω το 100 και να έρθει στο σταθμαρχείο των 40 Εκκλησιών, όπου και εργάζομαι».

«Εκεί έγινε μια έρευνα από τα αστυνομικά όργανα και με διάφορους τρόπους, όπου η αστυνομία γνωρίζει κατάφερε να βρει κάποιο τηλέφωνο και να έρθει σε επικοινωνία με τον 25χρονο. Στη συνέχεια ήρθε το παιδί με μεγάλη χαρά και το παρέλαβε. Χάρηκα και εγώ μαζί του γιατί ήταν ένα παιδί που τα είχε ανάγκη» πρόσθεσε στο GRTimes, o οδηγός του ΟΑΣΘ, Νίκος Παπαδόπουλος.

«Εμείς οι επαγγελματίες στο χώρο, είμαστε άνθρωποι μεροκαματιάρηδες, έχουμε ήθος και καταλαβαίνουμε τι σημαίνει όταν ένας άνθρωπος χάνει το πορτοφόλι του» κατέληξε ο οδηγός

The post «Δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ αν δεν το έδινα»: Μαθήματα ήθους από οδηγό λεωφορείου, βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: fumara

Σχετικές αναρτήσεις

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

admin

Μερίδες φαγητού: Πόσα γραμμάρια πρέπει να τρώμε – Από ζυμαρικά, τυρί, ψωμί του τοστ μέχρι και φρούτα

admin

Μην περιμένετε το τέλος του κόσμου για να συνειδητοποιήσετε τη σημασία της ζωής

admin