Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Δεν πάει ο νους σας με τίποτα: 10 πασίγνωστοι Έλληνες που τους ξέρουμε χρόνια αλλά δεν ξέραμε ότι είναι αδέρφια

Διάσημοι Έλληνες ηθοποιοί που δε γνωρίζατε ότι είναι αδέρφια

Αγαπημένοι ηθοποιοί που εδώ και χρόνια απολαμβάνουμε στη μικρή οθόνη και στο θέατρο είναι κάτι παραπάνω από απλοί συνεργάτες. Για την ακρίβεια είναι αδέρφια και δεν μας πήγαινε καν το μυαλό.

Δείτε τους ηθοποιούς που είναι αδέρφια στην gallery που ακολουθεί.

1. Ο Δημήτρης Αλεξανδρής, ο οποίος επέλεξε να πάρει το επίθετο της μητέρας του, έχει αδερφό, αλλά εκείνος έχει διαφορετικό επίθετο. Το όνομα του ηθοποιού είναι Νίκος Πουρσανίδης. Οι δυο τους έχουν παίξει σε σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Μάλιστα, οι δύο ηθοποιοί έχουν αγαπηθεί αμφότεροι από το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό.

2. Ο Κωνσταντίνος Μουταφτσής έχει αδερφή. Ο γνωστός ηθοποιός εκτός από συνάδελφος, είναι και αδερφός της επίσης γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού, Ελισάβετ Μουτάφη.

3. Αδελφή της Αντιγόνης Ψυχράμη είναι η Ειρήνη. Η Ειρήνη ήταν τραγουδίστρια στο γνωστό συγκρότημα Hi-5. Πλέον, όμως, ασχολείται, με την υποκριτική. Μάλιστα, η ίδια έχει παίξει και στη σειρά, «Μην ψαρώνεις».

4. Ο Αργύρης Πανταζάρας που πρωταγωνίστησε στη σειρά της τηλεόρασης «OPEN BEYOND», «Κόκκινο Ποτάμι», έχει αδέρφια. Πρόκειται για την Ίριδα, η οποία είναι επίσης ηθοποιός. Μάλιστα, η Ίριδα έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές.

5. Οι αδερφές Ανδρούτσου είναι αμφότερες γνωστές στο χώρο της υποκριτικής. Το περίεργο με την περίπτωσή τους είναι πως στο ξεκίνημά της καριέρας τους, πολλοί πίστευαν πως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

The post Δεν πάει ο νους σας με τίποτα: 10 πασίγνωστοι Έλληνες που τους ξέρουμε χρόνια αλλά δεν ξέραμε ότι είναι αδέρφια appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Η απάντηση ενός μαθητή στην ερώτηση «Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας» μας έκανε να νιώσουμε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ !!!

admin

Η απάτn με τον μπακαλιάρο: Πώς θα καταλάβετε εάν είναι αuθεντικός

admin

Πως να επιλέξετε μπακαλιάρο και πως οι έμπоρоı προσπαθούν να σας παpαπλανńσουν

admin
Translate »
×