Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεν τα… παρατάει η Βαλένθια!

 

Η Φενερμπαχτσε δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των “νυχτερίδων” και ηττήθηκε με 82-80 χάρη σε ένα καλάθι του Ράντεμπο λίγο πριν από το φινάλε και έτσι οι Ισπανοί παραμένουν στο “κυνήγι” της οκτάδας.

Το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη δεν κατάφερε να περάσει από την έδρα της Βαλένθια, με τις “νυχτερίδες” να επιβιώνουν στο φινάλε με ένα καλάθι του Ράντεμπο σε ένα συγκλονιστικό φινάλε. Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Άλεξ Μουμπρού κατάφερε να ανέβει στο 14-15, παραμένοντας έτσι “ζωντανό” για την οκτάδα, ενώ από την άλλη μεριά οι Τούρκοι υποχώρησαν στο 17-11 και έχασαν “έδαφος” στη διεκδικήσηση του πλεονεκτήματος έδρας.

Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με αρκετά γρήγορο ρυθμό, η Βαλένθια παρουσιάστηκε καλύτερη στα πρώτα λεπτά, όμως η Φενέρμπαχτσε αντέδρασε γρήγορα φέρνοντας το παιχνιδι στα “μέτρα” της (22-21) για το φινάλε της πρώτης περιόδου. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η εικόνα ήταν παρόμοια και για τις δυο ομάδες, με το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη όμως να μην μπορεί να πάρει “κεφάλι” στο σκορ. Έτσι το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε στο 43-42 υπέρ των “νυχτερίδων”.

Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να μπήκαν δυναμικά στην τρίτη περίοδο, όμως το σύνολο του Άλεξ Μουμπρού κατάφερε να βελτιώσει την εικόνα του στην αμυντική του προσέγγιση και έτσι “έκλεισε” ξανά με ισχνό προβάδισμα το τρίτο δεκάλεπτο (61-60) με βολές του Κλαβέρ. Ένα σερί των γηπεδούχων στην αρχή της τελευταίας περιόδου, επηρέασε αρκετά τους Τούρκους, οι οποίοι έβγαλαν ξανά αντίδραση και κατάφεραν να δώσουν… άγρια ομορφιά στο ματς λίγο πριν από το φινάλε. Εκεί, αν και ισοφάρισε σε κομβικό σημείο με δύσκολο τρίποντο ο Γκούντουριτς, η Βαλένθια πήρε τη νίκη με 82-80, χάρη σε ένα φοβερό φόλλοου του Ράντεμπο στο φινάλε.

Τα δεκάλεπτα: 22-21, 43-42, 61-60,

Ακολουθούν…
Βαλένθια: Εκτός με Μονακό (24/03)
Φενέρμπαχτσε: Εντός με Ολίμπια Μιλάνο (21/03)

Περισσότερα σε λίγο…


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Δεν θα πέφτει καρφίτσα στο ΔΑΚ

admin

Γαλλία (30η αγωνιστική): Παιχνίδι διαφορετικών… κατευθύνσεων

admin

Μασούρας: «Για τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ, τη Γιουβέντους, για όλα τα χαμένα ματς στο 90’…»

admin