Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεν (χ)αμογέλασε κανείς στη Ν. Σμύρνη

 

Απόλλων Σμύρνης και ΟΦ Ιεράπετρας έμειναν ισόπαλοι 1:1 για την 14η αγωνιστική της Super League 2, με τις δύο ομάδες να μένουν αρκετά πίσω από την κορυφή. Στην 4η θέση με 28 βαθμούς πλέον η ομάδα του Βοσνιάδη, στην 5η με 26 εκείνη του Διγκόζη. 

O αγώνας

Αρκετά καλό ήταν το ξεκίνημα της αναμέτρησης και για τις δύο ομάδες, που έδειξαν διάθεση για να παίξουν αρκετά επιθετικά. Στο 14′ έγινε η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους με τον Μαραθωνίτη, με το σουτ του να περνάει λίγο έξω από την εστία. Στο 28′ απείλησαν οι γηπεδούχοι. Ο Κουάδρα, βρέθηκε μόνος στο ύψος του πέναλτι, έπιασε ένα δυνατό σουτ με τον Κυρίτση να πραγματοποιεί τρομερή απόκρουση. Ο Απόλλωνας συνέχισε να είναι πιο απειλητικός. Στο 41′ ο Φατιόν δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή με τον Κυρίτση να μπλοκάρει σε δύο χρόνους.

Χωρίς κάποια μεγάλη φάση, ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στη Ν. Σμύρνη. Ο Απόλλωνας, είχε τα ηνία του ματς, χωρίς ωστόσο να μπορεί να απειλήσει την άμυνα του ΟΦΙ που στεκόταν υποδειγματικά. Οι φιλοξενούμενοι, σπατάλησαν και την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους με τον Μηλιώτη, αλλά ο Κότσαρης είχε αντιληφθεί την φάση και αποσόβησε τον κίνδυνο. Τελικά η ομάδα του Βοσνιάδη κατάφερε να πάρει προβάδισμα. Μουστακόπουλος, Βουό και Μωραΐτης συνδυάστηκαν εξαιρετικά με τον τελευταίο να διαμορφώνει το 1:0 με ωραίο πλασέ. Στο 76′ οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 2:0 με τον Βουό, αλλά ο Έλληνας τερματοφύλακας είχε απάντηση. Στο 82′ η ομάδα της Κρήτης κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Κατάλντι βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με ωραία εκτέλεση έκανε το 1:1.

ΓΚΟΛ: 63′ Μωραΐτης, 88′ Φατιόν / 82′ Κατάλντι 
Δοκάρι:
Κίτρινες: 10′ Ντομίνγκες, 45′ Μουστακόπουλος, 75′ Κοροβέσης / 21′ Μπλάνκ, 36′ Μούλερ, 
Κόκκινη:

Απόλλων Σμύρνης (Βοσνιάδης): Κότσαρης, Λούι, Ντομίνγκες, Πατάπης, Κοροβέσης, Φατιόν, Μουστακόπουλος, Κουάρδα (57′ Χαλίμι), Μωραΐτης, Σαντάτ, Περέιρα (64′).

ΟΦ Ιεράπετρας (Διγκόζης): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Στάμου, Ζήσης, Ντέτλερ, Τσορνομάζ, Κατάλντι, Μαραθωνίτης (55′ Μηλιώτης, (90΄+2΄Καραμπέτσος)), Μούλερ, Βουό, Μπλανκ (84΄Ίτσιος) Καζάου.

Ακολουθούν…
Απόλλων Σμύρνης: Εκτός με Χανιά (19/03)
ΟΦ Ιεράπετρας: Εντός με Κηφισιά (26/03)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής της Super League 2:

Παρασκευή 10 Μαρτίου

Καλαμάτα – Κηφισιά 1:2

Σάββατο 11 Μαρτίου

Επισκοπή – ΑΕΚ Β’ 1:0
Παναχαϊκή – Ολυμπιακός Β’ 2:1

Κυριακή 12 Μαρτίου

Αιγάλεω – Athens Kallithea 1:1
Ηλιούπολη – Προοδευτική 1:1
Χανιά – Ηρόδοτος 0:0

Δευτέρα 13 Μαρτίου

Απόλλων Σμύρνης – ΟΦ Ιεράπετρας 1:1

ΡΕΠΟ: ΠΑΟ ΡΟΥΦ


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Παραλίγο beef Μπαρτζώκα με Παπαπέτρου – «Ποιος, ποιος;» -«Αυτός!»

admin

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: «Πρώτη φορά έχουμε Απρίλιο μήνα δύο ομάδες στους 8 της Ευρώπης»

admin

Tο ertsports συμμετέχει στην 24ωρη απεργία

admin
Translate »
×