ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαμαρτυρία της ΠΟΕΔΗΝ στη Θεσσαλονίκη

Κρατώντας πλακάτ και πανό εργαζόμενοι σε νοσοκομεία και υγειονομικές δομές διαδηλώνουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ζητούν άμεσες προσλήψεις καθώς όπως υποστηρίζουν οι ελλείψεις σε οργανικές θέσεις φτάνουν πανελλαδικά το 40% και επανέλαβαν το πάγιο αίτημά τους για την ένταξή τους στα βαρέα και ανθυγιεινά.

Ένα από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα έλλειψης σε προσωπικό είναι το νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης όπου ενώ έχουν αυξηθεί οι κλίνες ΜΕΘ και τα χειρουργεία δεν μπορούν να λειτουργήσουν.

Η συγκέντρωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) έγινε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και η πορεία κατέληξε στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

Οι διαδηλωτές εξέφρασαν την συμπαράστασή τους σε όλους τους κατοίκους των περιοχών που χτυπήθηκαν ανελέητα από την κακοκαιρία, αλλά και στους συναδέλφους τους σε Καρδίτσα, Βόλο και Λάρισα που παρά το γεγονός ότι και οι ίδιοι έχουν χάσει τις περιουσίες βρίσκονται στο πλευρό των πλημμυροπαθών.

Ρεπορτάζ: Λία Χριστάρα

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΜαρία Καλτσίδη

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *