Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαμαρτύρεται για αλλοίωση αποτελέσματος η Τουρκία | “Ένταση” με Κορκμάζ στα αποδυτήρια (video)

 

“Επεισοδιακή” ήταν η αναμέτρηση της Τουρκίας με την Γεωργία για την τρίτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου στο Ευρωμπάσκετ. 

Τρίτο ημίχρονο είχε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Τουρκία και Γεωργία, στο οποίο η ομάδα του Ηλία Ζούρου πήρε τη νίκη με 88-83. Οι “γείτονες”, κατέθεσαν ένσταση για τον αγώνα. Συγκεκριμένα, επικαλούνται την αψιμαχία των Κορκμάζ και Σινάντζε, γεγονός που “έκλεψε” από το ρολόι του αγώνα 22 δευτερόλεπτα, αφού όσο οι διαιτητές κοιτούσαν το ρίπλεϊ ο χρόνος κυλούσε.

 




Η Τουρκία επικαλείται αλλοίωση αποτελέσματος, δεδομένου ότι αυτά τα δευτερόλεπτα διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα και δεν προστέθηκαν ποτέ στο ρολόι.

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το μόνο “παρατράγουδο” του αγώνα. Σύμφωνα με τον Ομέρ Ονάν, αντιπρόεδρο της τουρκικής Ομοσπονδίας, ο Κορκμάζ δέχτηκε επίθεση στα αποδυτήρια του γηπέδου και πλέον απευθύνεται προς τη FIBA, ζητώντας τα βίντεο από όσα κατέγραψαν οι κάμερες, απειλώντας πως θα φύγουν από την διοργάνωση.

«Καλώ την FIBA να φέρει τις κάμερες και να εξετάσει τον χρόνο λεπτό προς λεπτό. Αν δεν το κάνουν θα αποσυρθούμε από την διοργάνωση. Θα παλέψουμε απέναντι στην γεωργιανή αστυνομία. Θα φέρουν τις κάμερες μπροστά μας να δούμε. Δεν έχει ξανασυμβεί αυτό. Είναι όλο λάθος της FIBA. Υπάρχουν λάθη διαιτησίας στην αναμέτρηση. Δεν μας απασχολεί πώς θα το δείτε».

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Σύνθημα νίκης και… ανατροπής με Γουίλιαμς-Γκος

admin

Μετά από έξι χρόνια στα ημιτελικά του Μαϊάμι ο Σβέρεφ

admin

«Κλείνει» Μπάιερ η Λεβερκούζεν για τη θέση του Μπονιφάτσε

admin
Translate »
×