Image default
MEDIA

Διονύσης Σχοινάς: Με αυτή την τραγουδίστρια θα βρεθεί τελικά στο BOX

Διονύσης Σχοινάς: Άκυρη η συνεργασία με Κοκκίνου - Με αυτή την τραγουδίστρια θα βρεθεί στο BOX

Και ενώ έντονη ήταν η φημολογία, πως ο Διονύσης Σχοινάς θα συνεργαστεί τον φετινό χειμώνα με την Έλλη Κοκκίνου στο BOX, μετά την αποχώρησή του από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη στο Κέντρο Αθηνών, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν θα συμβεί τελικά. Ποια γνωστή τραγουδίστρια θα βρεθεί στο πλευρό του καλλιτέχνη φέτος;

Διονύσης Σχοινάς και Demy μαζί στο BOX

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, στην εκπομπή Πάμε Δανάη του Mega, το επόμενo καλλιτεχνικό βήμα του Διονύση θα είναι μια ανατρεπτική συνεργασία στο νυχτερινό κέντρο BOX, όπου μέχρι πρότινος τραγουδούσαν οι Melisses, με την εκρηκτική Demy, την οποία έχουμε αρκετό καιρό να δούμε στις Αθηναίικές Πίστες.

Το pop σχήμα θα στελεχώσει ακόμη ένας καλλιτέχνης που θα ανακοινωθεί σύντομα. Οι συζητήσεις είναι προχωρημένες και τις επόμενες ημέρες θα πέσουν και οι τελικές υπογραφές, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο. Έτσι, ο Διονύσης Σχοινάς μετά την αποχώρηση του από τον σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη, θα συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει καλά βάζοντας φωτιά στην πίστα του BOX με το ξεσηκωτικό και ανατρεπτικό πρόγραμμά του, έχοντας στο πλευρό του την λαμπερή Demy.

Διονύσης Σχοινάς: Άκυρη η συνεργασία με Κοκκίνου - Με αυτή την τραγουδίστρια θα βρεθεί στο BOX

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Διονύσης Σχοινάς: Με αυτή την τραγουδίστρια θα βρεθεί τελικά στο BOX appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Χρήστος Γκόγκος

Σχετικές αναρτήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αρχίζουν να σκέφτονται τα χειρότερα σενάρια

admin

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω αρνείται να επιστρέψει στο…

admin

Πρόταση δυσπιστίας-Μητσοτάκης: Δείτε Live την ομιλία του Πρωθυπουργού

admin
Translate »
×