Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Διπρόσωπος” Παναθηναϊκός κόντρα στην Πάφο

 

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί να αντιμετώπισε ανασταλτικά και επιθετικά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο και να βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2:0, ωστόσο κατάφερε να βγάλει τον καλό της εαυτό στο δεύτερο μέρος και να πάρει την ισοπαλία (2:2) κόντρα στην κυπριακή ομάδα.

Πολλά πρόσωπα είχε την ευκαιρία να δει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην αναμέτρηση κόντρα στην Πάφο, συνεχίζοντας την προετοιμασία της ομάδας του. Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε προβλήματα τόσο στην επιθετική του, όσο και στην αμυντική του λειτουργία ανά διαστήματα του πρώτου μέρους, αλλά στην επανάληψη εμφανίστηκε βελτιωμένος, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να δίνουν ενέργεια στο παιχνίδι του “τριφυλλιού”.

Ο αγώνας

Στα πρώτα λεπτά, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο μεταξύ των δύο ομάδων, ωστόσο οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πίεζαν ψηλά τους αντιπάλους τους. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε από την πλευρά των γηπεδούχων στο 8ο λεπτό, με τον Χέσταντ να πλασάρει άουτ. Στο επόμενο λεπτό, ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε νέο σουτ και ο Λοντίγκιν απόκρουσε. Στο 12′, ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Χουάνκαρ έπιασε ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Βαγιαννίδης έστειλε την μπάλα άουτ. Η Πάφος άρχισε να παίρνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και παρόλο που έπεσε ο ρυθμός του αγώνα μετά το πρώτο 25λεπτο, κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Βαλακάρι έπιασε εξαιρετικό σουτ, ο Λοντίγκιν δεν μπόρεσε να αντιδράσει και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Στο φινάλε του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους, με τον Μπεντακόρ να γράφει το 2:0.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προχώρησε σε τριπλή αλλαγή, αλλάζοντας τα πρόσωπα του βασικού σχήματος. Στο 55′, οι “πράσινοι” είχαν ευκαιρία με κεφαλιά του Σπόραρ, που προήλθε από τη σέντρα του Σάντσες και ο Όιερ κράτησε το μηδέν στην εστία του. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει για το γκολ, ενώ ο Σέρβος προπονητής του συνέχισε να πραγματοποιεί αλλαγές, προκειμένου να δει όλους τους παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο. Στο 64′, το “τριφύλλι” είχε την ευκαιρία για το 2:1, αλλά η κεφαλιά του Βέρμπιτς πέρασε άουτ. Περίπου δέκα λεπτά αργότερα (76′), ο Βέρμπιτς πραγματοποίησε ωραία ατομική ενέργεια, πάτησε στην περιοχή και πήρε πέναλτι. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να μειώσει σε 2:1. Τρία λεπτά αργότερα, οι “πράσινοι” κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης με τον Κρυπαράκο να πιάνει ένα όμορφο σουτ, κάνοντας το 2:2. Στο 83′, ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή με τον Καμπετσή να πλασάρει άουτ. Το σκορ δεν άλλαξε έως το φινάλε και οι δύο ομάδες έμειναν στο 2:2.

ΓΚΟΛ: 39′ Βαλακάρι, 45′ Μπεντακόρ / 76′ Βέρμπιτς, 79′ Κρυπαράκος
ΔΟΚΑΡΙ: 12′ Χουάνκαρ

Πάφος (Χένινγκ Μπεργκ): Οϊέρ, Δημητρίου, Χέσταντ, Χότσκο, Χέφτε, Χαραμπάτζε, Παλάθιος, Πελάτζιο, Ταβάρες, Βαλακάρι, Μιχαήλ

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν (63′ Μπρινιόλι), Βαγιαννίδης, Σάρλια, Πούγγουρας (52′ Μάγκνουσον), Χουάνκαρ (46′ Σάντσες), Ρούμπεν (63′ Κυριόπουλος), Συμεωνίδης (46′ Συμεωνίδης), Μπερνάρ (63′ Βέρμπιτς), Παλάσιος (46′ Κώτσιρας), Σαβιέρ, Σπόραρ (63′ Καμπετσής).


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ατομικό για τρεις στον Άρη

admin

Πρεμιέρα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα BIC TECHNO 293 και BIC TECHNO 293 Plus

admin

ΠΑΟΚ: «Περήφανοι για την ομάδα μας!»

admin