Image default
MEDIA

Δούκισσα Νομικού: Αυτή την εκπομπή θα παρουσιάσει στον ΑΝΤ1

Δούκισσα Νομικού - Αποκλειστικό: Αυτή την εκπομπή θα παρουσιάσει στον ANT1

Κι όμως, η Δούκισσα Νομικού θα επανέλθει τηλεοπτικά μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 μετά την αποχώρησή της από το Πρωινό. Το youfly.com και η εκπομπή OPEN Weekend, έχουν όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ που αφορά το επόμενο επαγγελματικό βήμα της παρουσιάστριας στο σταθμό του Αμαρουσίου. Σε ποιο project θα την δούμε λοιπόν;

Η Δούκισσα Νομικού με δική της εκπομπή στον ΑΝΤ1

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Δούκισσα Νομικού, θα επανέλθει τηλεοπτικά το β΄ μισό της σεζόν, στον ΑΝΤ1 φυσικά, όπου έχει ενεργό συμβόλαιο για τρία χρόνια, με ένα project που θα θυμίζει το DOT και θα προβληθεί από (ή μετά) τον Γενάρη, τα Σαββατοκύριακα.

Δούκισσα Νομικού - Αποκλειστικό: Αυτή την εκπομπή θα παρουσιάσει στον ANT1

Πρόκειται για ένα αμιγώς ψυχαγωγικό πρόγραμμα που θα καλύπτει μια ευρύτερη γκάμα θεματολογίας, από γυναικεία θέματα, μαγειρική, συμβουλές και φυσικά συνεντεύξεις. Όλο το project θα είναι στημένο πάνω στην παρουσιάστρια και σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως κάτι αντίστοιχο, πριν μια πενταετία σχεδόν, το είχε ξανά κάνει η Δούκισσα Νομικού στον ΑΝΤ1, για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Δούκισσα Νομικού: Αυτή την εκπομπή θα παρουσιάσει στον ΑΝΤ1 appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Χρήστος Γκόγκος

Σχετικές αναρτήσεις

Σασμός: «Κρατήσου μακριά – Θα σε εκθέσω σε όλο το χωριό»

admin

Παράδεισος Κυριών: Ο Σίμος απειλεί με όπλο τον Χρήστο

admin

Το Ναυάγιο: Αλίκη και Ελένη ξεσκεπάζουν την μαία

admin