Image default
MEDIA

Δούκισσα vs Λιάγκας: Ο καβγάς, τα αγκάθια και το συμβόλαιο

Δούκισσα vs Λιάγκας: Ο καβγάς, τα αγκάθια και το συμβόλαιο

Ήλθον, είδον και απήλθον η Δούκισσα Νομικού από το “Πρωινό” του ΑΝΤ1, καθώς σύμφωνα με πολύ ασφαλείς πληροφορίες, βρίσκεται ήδη εκτός εκπομπής αν και έχουν γίνει πολλές προσπάθειες να της αλλάξουν γνώμη.

Παραιτήθηκε από την Πέμπτη η Δούκισσα από το Πρωινό ΑΝΤ1

Ισως αποτελεί και την πιο σύντομη συνεργασία στην ιστορία της τηλεόρασης χωρίς φυσικά να απορώ καθόλου γι’ αυτό, καθώς αν το είχα παίξει σε στοίχημα θα πόνταρα όλα μου τα λεφτά και σίγουρα θα είχε πετύχει και τον χρόνο της αποχώρησης.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια έχει υποβάλλει την παραίτησή της από την Πέμπτη λίγο μετά τα ζώδια που παρουσίασε η Λίτσα Πατέρα, όπου μάλιστα η συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιάγκα δεν κατάφερε να κρύψει από τον τηλεοπτικό φακό την συναισθηματική της φόρτιση όταν η γνωστή αστρολόγος ανακοίνωνε στους τηλεθεατές εμμέσως πλην σαφώς την αποχώρησή της. Αρε Λίτσα πάλι αληθινή βγήκες! Παίζει να είναι και η πιο άμεση προβλεψη που έχει κάνει στην πολύχρονη καριέρα της.

Τι έφερε την παραίτηση Νομικού;

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ανάμεσα στις δυο πλευρές ήταν ένας καβγάς ανάμεσα σε εκείνη και τον Γιώργο Λιάγκα όπου ο τελευταίος -ίσως- και να ξέφυγε λίγο λεκτικά. Αλλά η αλήθεια είναι ότι άλλα πράγματα περίμενε η Δούκισσα από τη συνεργασία αυτή και άλλα βγήκαν στην πορεία. Αλλωστε, ακόμα θυμάμαι την έκπληξή της όταν βγήκε στον αέρα εκεί γύρω στις 12 στην πρεμιέρα. Το δεύτερο αγκάθι ήταν το υπονοούμενο του Λιάγκα ότι όλα “είναι ώραια πάνω του αλλά και… κάτω του” όπως είπε γελώντας με τη Δούκισσα να παθαίνει το δεύτερο τηλεοπτικό σοκ από τοξ πληθωρικό Γιώργο Λιάγκα.

Και η ιστορία δεν έμεινε εκεί γιατί τα νούμερα άρχισαν να πέφτουν κατακόρυφα, τα μονοψήφια να έρχονται και να μένουν και η γκρίνια να κάνει πάρτι με αποτέλεσμα να δημουργηθεί ένταση ανάμεσα στις δυο πλευρές με αποτέλεσμα να λογοφέρουν την ίδια στιγμή μάλιστα που ο Γιώργος Λιάγκας όχι μόνο δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει την ενημέρωση αλλά πιστεύει και πολύ σε αυτήν παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν και αν περνούσε από το χερί του δεν θα είχε ούτε μαγειρική ούτε ζώδια.

Δούκισσα vs Λιάγκας: Ο καβγάς, τα αγκάθια και το συμβόλαιο

Το συμβόλαιο και οι όροι

Από την άλλη, η Δούκισσα έθεσε μια σειρά από όρους για να μείνει στην εκπομπή με πρώτη και καλύτερη να αυτονομηθεί εντελώς και να έχει τη δική της ψυχαγωγική εκπομπή, κάτι που ζητούσε και η Φαίη Σκορδά αλλά δεν έγινε αποδεκτό από το κανάλι. Και ενώ κάποιοι μπορεί να πόνταραν όλα τους λεφτά στην πρόωρη αποχώρηση της Δούκισσας, φαίνεται ότι από το κανάλι του Αμαρουσίου όχι μόνο δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό τους αλλά πόνταραν τόσο στο κατά τα άλλα υπέρλαμπρο πρόσωπό της που έσπευσαν να της κάνουν συμβόλαιο για 3 χρόνια θεωρώντας ότι θα μπορούσε να είναι η επόμενη Φαίη Σκορδά όταν ο Γιώργος Λιάγκας θα έκανε το μεγάλο πέρασμα είτε στην πρωινή είτε στην απογευματινή ζώνη σαν άλλος Νίκος Ευαγγελάτος. Αυτός είναι μάλιστα και ο λόγος που ναι μεν η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από την εκπομπή για προσωπικούς λόγους – όπως θα επικαλεστεί – αλλά όχι και από τον ΑΝΤ1 στον οποίο παραμένει έστω και ανενεργή μέχρι να βρεθεί κάποιο άλλο κόνσεπτ στο οποίο θα αισθανθεί πραγματική ΔΟΥΚΙΣΣΑ.

Η αντίδραση του ΑΝΤ1 και οι νέες φήμες

Και ενώ το κανάλι καταβάλει προσπάθειες για να υπάρξει ενός όσο γίνεται πιο βελούδινο διαζύγιο και να μην γίνει μεγάλος ντόρος από τα θέμα στα Μέσα – κάτι τελικά που δεν κρατήθηκε κρυφό – ο Γιώργος Λιάγκας ήδη αναζητά την “όμορφη” και “τσαχπίνα” – χωρίς συνοδεία και πολλές απαιτήσεις  – που θα αναλάβει το εμπορικά και το ψυχαγωγικό κομμάτι, ενώ το κλίμα στην εκπομπή είναι ένα βήμα πριν το μπουρλώτο. Πάντως, οι φήμες για Ιωάννα Μαλέσκου φουντώνουν και αυτή τη φορά δεν νομίζω ότι ευθύνεται η ίδια γι΄αυτό, αν και σατανικό…

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Δούκισσα vs Λιάγκας: Ο καβγάς, τα αγκάθια και το συμβόλαιο appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Τίνα Μεσσαροπούλου

Σχετικές αναρτήσεις

Η Γη της Ελιάς: Καταφέρνουν τελευταία στιγμή να…

admin

Παράδεισος Κυριών: Γίνονται εραστές κρυφά από όλους

admin

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Δέσπω κάνει έρωτα με γιο και πατέρα

admin
Translate »
×