ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δράση κυκλοφοριακής αγωγής με ποδήλατο για παιδιά στη Μυτιλήνη

podhlato

Δράση κυκλοφοριακής αγωγής με ποδήλατο ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Μυτιλήνης και τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου σήμερα Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, ημέρα που έχει οριστεί ως Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο, στις 10:00 το πρωί στην Πλατεία Σαπφούς.

Στόχος της δράσης, που υλοποιείται από μέλη του Συλλόγου, είναι να «εκπαιδεύσει» τα παιδιά για την ασφαλή χρήση του ποδηλάτου εντός του αστικού περιβάλλοντος, ως ένα εναλλακτικό, πιο φιλικό προς το περιβάλλον και πιο υγιές για τον χρήστη του μέσο μετακίνησης.

Με τη δράση κυκλοφοριακής αγωγής με ποδήλατο για παιδιά, η συμμετοχή στην οποία είναι δωρεάν, κλείνει η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, που ξεκίνησε την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΜυρσίνη Τζινέλλη

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *