ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δυάδα… φωτιά ανακοίνωσε η Γαλατά

 

Η τουρκική ομάδα παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας (8/8), μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, τον Ντρις Μέρτενς και τον Λούκας Τορέιρα, “φτιάχνοντας” σημαντικά τους οπαδούς της.

Σε δύο σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η Γαλατάσαραϊ, εντάσσοντας στο ρόστερ της δύο ονόματα από το… πάνω ράφι. Τις συγκεκριμένες κινήσεις, οι Τούρκοι τις “παλεύουν” εδώ και αρκετές μέρες, όμως σήμερα το βράδυ (8/8), με διαφορά μόλις εννέα λεπτών, παρουσίασαν και τους δύο μέσω των λογαριασμών που διαθέτουν στα social media.

Ο 35χρονος Βέλγος αποκτήθηκε ως ελεύθερος, καθώς δεν ανανέωσε με τη Νάπολι. Ο Μέρτενς αγωνίζεται στους Ναπολιτάνους από τη σεζόν 2013/14 και έχει καταγράψει συνολικά 397 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ με 148 γκολ αποτελεί τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της ιταλικής ομάδας. Ο Βέλγος επιθετικός συμφώνησε με τους Τούρκους για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, 1+1, ενώ οι ετήσιες απολαβές του πρόκειται να είναι 2.9 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο με ένα μπόνους υπογραφής 1.1 εκ. ευρώ.

Για τον Λούκας Τορέιρα, η διοίκηση της Γαλατάσαραϊ έβγαλε από τα ταμεία της 6 εκατομμύρια ευρώ για να αποσπάσει τη θετική απάντηση της Άρσεναλ. Ο 26χρονος Ουρουγουανός αμυντικός μέσος τα βρήκε σε όλα με τους Τούρκους και συμφώνησαν να συνεργαστούν για τέσσερα χρόνια, με τον Τορέιρα να εισπράττει στο λογαριασμό του 2.75 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε με τη φανέλα της Φιορεντίνα με τη μορφή δανεισμού, καταγράφοντας 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας μάλιστα πέντε τέρματα.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Basket League (4η Αγωνιστική/ Top 6/ Play outs): Ματς χωρίς σκοπιμότητες στη Θεσσαλονίκη

admin

Διακρίσεις για τα ελληνικά «βέλη»

admin

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ»

admin