MEDIA

Δυτική Μακεδονία: Στα “λευκά” Πισοδέρι, Καϊμακτσαλάν και Νυμφαίο Φλώρινας (pics-vid)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία Bora, με βροχές και καταιγίδες να πλήττουν αρκετές περιοχές της Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένου της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, στα πιο ορεινά τμήματα της βόρειας Ελλάδας, και συγκεκριμένα στη δυτική Μακεδονία σημειώθηκαν χιονοπτώσεις. Όπως φαίνεται στα βίντεο που δημοσίευσε το Forecast Weather Greece, πυκνή χιονόπτωση σημειώθηκε στο Πισοδέρι Φλώρινας, στο χιονοδρομικό κέντρο Βόρας του Καϊμακτσαλάν και στο Νυμφαίο Φλώρινας.

 
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η κίνηση των οχημάτων σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της περιφερειακής ενότητας Φλώρινας γίνεται με τη χρήση χειμερινών ελαστικών. Μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει προβλήματα από τη χιονόπτωση που έχει ξεκινήσει από χθες τη νύχτα καθώς τα μηχανήματα αποχιονισμού και οι αλατιέρες δουλεύουν ακατάπαυστα προκειμένου να διατηρούν τα δίκτυα ανοιχτά και καθαρά.
 
Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε σχετικό βίντεο:

The post Δυτική Μακεδονία: Στα “λευκά” Πισοδέρι, Καϊμακτσαλάν και Νυμφαίο Φλώρινας (pics-vid) appeared first on KalimeraEllada.gr.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com KalimeraEllada

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

More in:MEDIA

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *