ΠΕΡΙΕΡΓΑ

«Δόξα τω Θεώ είμαι καλά σήμερα»: Το πρόβλημα υγείας της Γιάννας Τερζή που την ανάγκασε να «αποτραβηχτεί» από το τραγούδι

Άγνωστο πρόβλημα υγείας της αποκάλυψε η Γιάννα Τερζή, το οποίο την ανάγκασε να αφήσει πίσω την καριέρα της τα τελευταία χρόνια.

Η κόρη του Πασχάλη Τερζή, Γιάννα, μίλησε στην εκπομπή Τα S.O.S. και στον Τάσο Ριζόπουλο για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και που ήταν κι ο λόγος που άργησε να κυκλοφορήσει νέο τραγούδι αλλά και να υπάρξει αναστάτωση στην οικογένειά τους.

«Ήθελα να βγάλω και πιο πριν τραγούδι, αλλά ο λόγος ήταν πιο προσωπικός. Ήταν ένα θέμα υγείας που με καθυστέρησε αλλιώς θα είχα βγάλει πιο νωρίς τραγούδι. Δεν είμαι ακόμα έτοιμη να μιλήσω για αυτό, αλλά προφανώς ήταν κάτι σημαντικό για εμένα.

Μετά την επιτυχία που έκανε το ντουέτο, λογικό θα ήταν να βγάλω πιο σύντομα τραγούδι από δύο χρόνια. Επειδή έπρεπε να προσέξω τον εαυτό μου και να κοιτάξω την υγεία μου, ήρθε η “Σελήνη” μετά από τρία χρόνια. Τίποτα δεν είναι τυχαίο» ανέφερε η Γιάννα Τερζή.

«Αυτή τη στιγμή το χαίρομαι το τραγούδι γιατί ήρθε στον κατάλληλο χρόνο. Ήταν στα γενέθλιά μου και κλείνει σχεδόν ένα χρόνο. Ανήκει στο παρελθόν και δόξα τω Θεώ είμαι καλά σήμερα» πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

The post «Δόξα τω Θεώ είμαι καλά σήμερα»: Το πρόβλημα υγείας της Γιάννας Τερζή που την ανάγκασε να «αποτραβηχτεί» από το τραγούδι appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Φελλός: Η φυσική «σπιτική συνταγή» που θα κάνει το αμάξι να μοσχοβολάει και να μην ξανά θολώσουν τα τζάμια

admin

Θα καλλιεργούμε σόγια με γεύση χοιρινού και αρακά με γεύση μοσχάρι

admin

Πώς ο ιδρώτας βοηθά στην καταπολέμηση της ασθένειας που μεταδίδουν συχνότερα τα τσιμπούρια

admin