Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δύσκολη αποστολή στα Κανάρια νησιά

 

Το Περιστέρι αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τενερίφη (14/12, 21:30), στο πιο απαιτητικό παιχνίδι του ομίλου του, για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Επιστροφή στα ευρωπαϊκά παιχνίδια για το Περιστέρι, με τους “πρίγκιπες της δυτικής όχθης” ν’ αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Τενερίφη (14/12, 21:30), σε έναν πολύ κρίσιμο αγώνα μέσω του οποίου μπορεί να εξασφαλίσει μέχρι και την πρόκριση.

Η ομάδα των “δυτικών προαστίων” βρίσκεται στο 2-2 και την τρίτη θέση, ενώ η Τενερίφη στο 3-1 και την κορυφή του ομίλου. To Περιστέρι προέρχεται από την εύκολη νίκη επί του Ιωνικού στις 3/12, ωστόσο δεν αγωνίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο καθώς αναβλήθηκε η αναμέτρησή του με τον Κολοσσό Ρόδου. Η Τενερίφη αντίθετα, ηττήθηκε στην ACB από την Μπανταλόνα, παραμένοντας ωστόσο στην κορυφή της βαθμολογίας.

Όσον αφορά τους τραυματίες, δεν θα αγωνιστεί ο Δημήτρης Μωραΐτης, οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Αντίθετα, κανονικά στη διάθεση του Βασίλη Σπανούλη θα είναι ο Γιώργος Γκιουζέλης. Από την πλευρά της ομάδας του Τσους Βιντορέτα, αμφίβολος παραμένει ο Μπρούνο Φιτιπάλντο.//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ολυμπιακός: Έκλεισε ραντεβού στον τελικό του Champions League Πόλο Γυναικών διά χειρός Νικόλ Ελευθεριάδου!

admin

Η Λούτον προβληματίζει και η Μπέρνλι ελπίζει

admin

Εύκολα το Περιστέρι η ΑΕΚ

admin