Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Είναι αποκαρδιωτικό: «Κάθε φορά που κάνουν bullying στον γιο μου, ζωγραφίζει κι από μια γραμμή στο χέρι του»

Είναι αποκαρδιωτικό: «Κάθε φορά που κάνουν bullying στον γιο μου, ζωγραφίζει κι από μια γραμμή στο χέρι του»

Ο Matthew Beard από το Ηνωμένο Βασίλειο, ανάρτησε στο Twitter μια φωτογραφία που δείχνει το χέρι του γιου του το οποίο είναι ζωγραφισμένο. Με μια γρήγορη ματιά νομίζεις ότι βλέπεις αδιάφορες μουτζούρες, αλλά αν κοιτάξεις πιο προσεκτικά θα δεις γραμμές, όπως αυτές που σημειώνουν όσοι μετράνε τις μέρες ή το σκορ σε επιτραπέζια παιχνίδια.

Στην πραγματικότητα, ο έφηβος γιος του  Matthew σημειώνει μια γραμμή κάθε φορά που κάποιος συμμαθητής του του κάνει μπούλινγκ. 

«Ο γιος μου ξεκίνησε το γυμνάσιο εδώ και μια εβδομάδα. Στο χέρι του έχει καταγράψει τις φορές που έπεσε θύμα λεκτικού ή σωματικού εκφοβισμού τα δύο τελευταία 24ωρα. Συνολικά, έχει σημειώσει 21 γραμμές σε 2 μέρες! Είναι αποκαρδιωτικό. Τα σχολεία πρέπει να αρχίσουν να αντιμετωπίζουν τους νταήδες και να τιμωρούν τους γονείς τους!», έγραψε ο πατέρας του στο Twitter.

Στη συνέχεια, εξήγησε ότι μοιράστηκε τη συγκεκριμένη φωτογραφία αφενός επειδή θεωρεί ότι είναι «εύγλωττη» και «δυνατή» και αφετέρου επειδή θέλει να προειδοποιήσει και άλλους γονείς να έχουν τον νου τους.

mama365.gr

The post Είναι αποκαρδιωτικό: «Κάθε φορά που κάνουν bullying στον γιο μου, ζωγραφίζει κι από μια γραμμή στο χέρι του» appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Σύνδρομο Turner: Συγκλονίζει η Εριέττα Κούρκουλου που έχασε το βρέφος της – Πόσο συχνό είναι

admin

Πώς θα καταλάβετε αν έχετε έλλειψη ιωδίου – Η ορμόνη «κλειδί»

admin

Ζευγάρι νοσοκόμων υιοθέτησε εγκαταλελειμμένο προωράκι – Το φρόντιζαν 8 μήνες στη ΜΕΘ

admin