ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Είναι μεγαλύτερή του: Τόσα χρόνια περνάει η Έλενα Τσαβαλιά τον Μάρκο Σεφερλή και δεν της φαίνεται καθόλου

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Το ζευγάρι μετρά πολλά χρόνια γάμου και συνεργασίας ενώ έχουν αποκτήσει μαζί και έναν υπέροχο γιο, το Χάρη.

Οι δυο τους είναι αχώριστοι και πολύ συχνά μοιράζονται μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media στιγμές από την καθημερινότητα και την δουλειά τους.

Μάλιστα, ρίχνοντας μια ματιά στα βιογραφικά τους, διαπιστώσαμε πως το ζευγάρι έχει 5 χρόνια διαφοράς, με την Έλενα Τσαβαλιά να είναι η μεγαλύτερη της σχέσης.

Ωστόσο, δεν της φαίνεται καθόλου, αφού η Έλενα είναι μία από τις πιο καλλίγραμμες παρουσίες, καθώς είναι άτομο που προσέχει το σώμα της και λατρεύει τη γυμναστική.

Η διαφορά ηλικία της Έλενας Τσαβαλιά και του Μάρκου Σεφερλή

Παρά την μικρή διαφορά ηλικίας με τον Μάρκο Σεφερλή (εκείνη 58 κι εκείνος 53) οι δυο τους είναι πρότυπο σχέσης και φαίνονται ακόμα εξίσου ερωτευμένοι!

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, η Έλενα Τσαβαλιά είχε τα γενέθλιά της. Ο Μάρκος Σεφερλής ευχήθηκε δημόσια στη γυναίκα της ζωής του ανεβάζοντας μια φωτογραφία της από τη νέα σειρά που ετοιμάζουν και τη συνόδευσε με λόγια αγάπης.

«Και ναι! Ήρθε η μέρα που φοβόμουν! Τα γενέθλια της γυναίκας μου! Πώς της λες τώρα ότι έκλεισε άλλον ένα χρόνο, χαρίζοντας μόνο αγάπη κι ευτυχία σε μένα και το παιδί μας; Πώς της λες ότι έκλεισε άλλον ένα χρόνο, αποδεικνύοντας πόσο σπάνιος άνθρωπος είναι, πόσο μοναδικός και πόσο δοτικός για τους ανθρώπους γύρω της; Της το λες με μεγάλη περηφάνεια, γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι η γυναίκα σου και με τεράστια ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που σου έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια! Και για να την κάνεις να χαρεί πολύ, βάζεις και μια αδημοσίευτη φωτογραφία από τη νέα τηλεοπτική σειρά που πρωταγωνιστεί! Χρόνια πολλά και καλά αστέρι μου! Όσα χρόνια και να περάσουν θα παραμένεις όμορφη και λαμπερή, γιατί έτσι είσαι και μέσα σου! Σ’ αγαπώ πολύ!» έγραψε o Μάρκος Σεφερλής στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram.

The post Είναι μεγαλύτερή του: Τόσα χρόνια περνάει η Έλενα Τσαβαλιά τον Μάρκο Σεφερλή και δεν της φαίνεται καθόλου appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Μερίδες φαγητού: Πόσα γραμμάρια πρέπει να τρώμε – Από ζυμαρικά, τυρί, ψωμί του τοστ μέχρι και φρούτα

admin

Μην περιμένετε το τέλος του κόσμου για να συνειδητοποιήσετε τη σημασία της ζωής

admin

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

admin