Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εγκρίθηκαν οι Περιβαλλοντικοί Όροι για τον Βοτανικό

 

Η τελευταία ημέρα του Σεπτεμβρίου επεφύλασσε μια… έκπληξη για το πρότζεκτ της “Διπλής Ανάπλασης”. Η σημερινή (30/9) εξέλιξη… ανοίγει το δρόμο για δημοπράτηση του έργου στα μέσα του Οκτωβρίου.

Το πρωί της Παρασκευής (30/9) εγκρίθηκαν από τη Γενική Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Πολιτικής του Υπουργείου Ενέργειας οι Περιβαλλοντικοί Όροι για το γήπεδο του Βοτανικού, ένα από τα πιο σημαντικά έγγραφα στην πορεία προς τη δημοπράτηση του γηπέδου.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του τεχνικού συμβουλίου του Υπουργείου Υποδομών, προκειμένου να εγκρίνει και τυπικά τους Περιβαλλοντικούς Όρους και να δώσει το “πράσινο φως” στο Δήμο Αθηναίων για τη δημοπράτηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου.

Ο Κώστας Μπακογιάννης και τα στελέχη του Δήμου Αθηναίων έχουν θέσει ως στόχο να αρχίσει η δημοπράτηση του έργου του ποδοσφαιρικού γηπέδου από τις 10 ως τις 15 Οκτωβρίου.

Η δημοπράτηση θα διαρκέσει περίπου ένα χρόνο και μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου 2023 θα έχει προκύψει ο ανάδοχος του πρότζεκτ για να ξεκινήσει η ανέγερση του ποδοσφαιρικού γηπέδου, η οποία θα διαρκέσει 36 μήνες έως την ολοκλήρωση της.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Χωρίς κόσμο το Final-4 στο βόλεϊ

admin

ΑΕΚ: «100 χρόνια μαζί και είναι μόνο η αρχή»

admin

Oι διαιτητές των play out

admin
Translate »
×