ΕΛΛΑΔΑ

Εισαγγελική έρευνα για τον αστυνομικό των ΜΑΤ που έσπασε τζαμαρία στα Εξάρχεια

Εισαγγελική έρευνα για τον αστυνομικό των ΜΑΤ που έσπασε τζαμαρία στα Εξάρχεια

Έρευνα για το περιστατικό που καταγράφηκε σε βίντεο με αστυνομικό των ΜΑΤ να σπάει τζαμαρία καταστήματος, χθες στα Εξάρχεια, κατά τη διάρκεια έντασης, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου.

Η εντολή της εισαγγελέως δόθηκε με βάση σχετικό προανακριτικό υλικό που διαβιβάστηκε από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, στο οποίο περιλαμβάνεται το εν λόγω βίντεο με τον άντρα της ομάδας ΜΑΤ.

Πίσω ακριβώς από τη τζαμαρία βρίσκονταν πολίτες και όπως δείχνει το βίντεο μία γυναίκα τραυματίστηκε στο χέρι από τα σπασμένα γυαλιά.

Η κ. Παπαγεωργακοπούλου ανέθεσε την διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης την σε εισαγγελέα από το Τμήμα Ποινικής Δίωξης της Εισαγγελίας.

To άρθρο Εισαγγελική έρευνα για τον αστυνομικό των ΜΑΤ που έσπασε τζαμαρία στα Εξάρχεια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


Μετάβαση στην Πηγή
Author: NEWSITΑθηνα Σκορδιαλου

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

More in:ΕΛΛΑΔΑ

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *