Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εκτός ο Πασαλίδης | Μέσα ο Τζού για Ολυμπιακό

 

Απρόοπτο με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό που χτύπησε στο κεφάλι και έπρεπε να κάνει ράμματα. Για πρώτη φορά στην αποστολή του ΟΦΗ το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Με τον Mενσά Τζού να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην αποστολή, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (9/10, 16:00, ΕΡΑΣΠΟΡ).

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης συγκρούστηκε στο κεφάλι με τον Καμάου κατά τη διάρκεια της προπόνησης, έκανε ράμματα και έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο Γιάννης Μπουζούκης, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Χουάν Νέιρα συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Εκτός από τους παραπάνω, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο επίσης τραυματίας, Φροίξος Γρίβας και οι Δημήτρης Σωτηρίου, Βασίλης Σηφάκης, Μπρους Καμάου, Γιάννης Αποστολάκης και Γιάννης Θεοδοσουλάκης.

Η προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και στατικές φάσεις.

Στις επιλογές του Νίκου Νιόπλια για την αυριανή αναμέτρηση βρίσκονται οι: Στέφενς, Μανδάς, Μαρινάκης, Λάρσον, Μπαλογιάννης, Θοράρινσον, Βούρος, Γιόχου, Διαμαντής, Γιαννούλης, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Περέα, Στάικος, Μπιφουμά, Τοράλ, Ντίκο, Γκερέρο, Ντουρμισάι, Τζου.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της Άρσεναλ, Σερ Τσιπς Κέσγουικ

admin

Γκριμάου: «Είμαστε έτοιμοι για τον Ολυμπιακό»

admin

Ατομικό για τρεις στον Άρη

admin