Image default
MEDIA

Ελένη Μενεγάκη: Έτσι σχολίασε τον τίτλο της εκπομπής της Φαίης Σκορδά

Ελένη Μενεγάκη: Έτσι σχολίασε τον τίτλο της εκπομπής της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ

Το νέο ξεκίνημα της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ, η εκπομπή της, το τρέιλερ και ο τίτλος «Πρωινό μας», ήταν ένα θέμα από τα πολλά που έπεσαν προς συζήτηση στο τραπέζι της Ελένης Μενεγάκη σήμερα το μεσημέρι. Η Ελένη Μενεγάκη παρακολουθούσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα σχόλια των συνεργατών της και κάποια στιγμή πήρε τον λόγο και σχολίασε.

Όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Πιο χαρακτηριστικά, η παρουσιάστρια είπε: «Πολύ το αναλύουμε ενώ εγώ πιο απλά τα βλέπω τα θέματα των τίτλων. Μπορεί να είναι όλοι κάνουμε πρωινό και έχουμε πρωινό, αυτό είναι το δικό μας πρωινό. Εγώ έτσι το εξέλαβα, όχι; Οι τίτλοι νομίζω είναι μόνο για την αρχή, γιατί στο τέλος αυτό που θυμάμαι είναι ο παρουσιαστής που μου έδωσε την είδηση. Εγώ όταν έφυγα από τον ΑΝΤ1 και πήγα στον Alpha, δεν έσπαγα και εγώ η κακομοίρα το κεφάλι μου; Και δεν υπήρχε λόγος να το σπάω.

Δηλαδή τα πράγματα είναι απλά. Όταν είσαι ειδικά αρκετό καιρό σε μια θέση μέσα στην τηλεόραση, από τη μία σκέφτεσαι να μην μπερδέψεις τον κόσμο και από την άλλη κάτι που να του θυμίζει… Εγώ το έκανα “Καφές με την Ελένη”. Έσπαγα το κεφάλι μου και εγώ και όλος ο Alpha. Ρωτούσα και στη λαϊκή όταν πήγαινα. Και στο τέλος ήταν ο “Καφές της Ελένης”, γιατί ερχόμουν από τον “Πρωινό Καφέ”» , είπε η Ελένη Μενεγάκη ολοκληρώνοντας το θέμα για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά και τον τίτλο της εκπομπής της στον ΣΚΑΙ. Δείτε το σχετικό βίντεο!

Ελένη Μενεγάκη: Έτσι σχολίασε τον τίτλο της εκπομπής της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Ελένη Μενεγάκη: Έτσι σχολίασε τον τίτλο της εκπομπής της Φαίης Σκορδά appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Χρήστος Γκόγκος

Σχετικές αναρτήσεις

Πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή: Ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο

admin

MEGA Καλημέρα: Το παρασκήνιο του ακόμα πιο πρόωρου τέλους

admin

Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Γίνεται θεατρική παράσταση – Η ανακοίνωση Λαζόπουλου

admin