Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ελίασον: «Ελπίζω πως σύντομα θα είμαι πίσω, η Βραζιλία θα κερδίσει το Μουντιάλ»

 

Ο Σουηδός μίλησε για την πορεία της αποθεραπείας του ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να δει την “σελεσάο” Παγκόσμια Πρωταθλήτρια.

Παρά το γεγονός πως είναι στην φάση της αποκατάστασης από τον σοβαρό τραυματισμό του στις 6 Νοεμβρίου στην Τρίπολη, ο Νίκλας Ελίασον βρίσκεται μαζί με την αποστολή της ΑΕΚ στο “Burgh Haamstede” της Ολλανδίας.

Ο Σουηδός επιθετικός συνεχίζει την θεραπεία και το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και μιλώντας στην κάμερα του AEK TV δηλώνει χαρούμενος που ακολούθησε την αποστολή της ομάδας.

Ο Ελίασον μίλησε για την πορεία της αποθεραπείας του, έδωσε τις εκτιμήσεις του για την ως τώρα αγωνιστική παρουσία της ΑΕΚ, αλλά και για την συνέχεια μετά την διακοπή. Και όντας… μισός Βραζιλιάνος, δεν έκρυψε τα “θέλω” του για τον νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

– Για την παρουσία στην Ολλανδία, παρά το γεγονός πως είναι τραυματίας;

«Για μένα είναι πολύ καλό να βρίσκομαι εδώ με την ομάδα και να συνεχίζω εδώ την αποκατάσταση μου. Θέλω να είμαι εδώ, στην προετοιμασία της ομάδας για το πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν, με πολλά σημαντικά παιχνίδια. Είμαι πολύ χαρούμενος να βρίσκομαι εδώ, μαζί με όλη την ομάδα».

– Πως είναι σωματικά και ψυχολογικά, περίπου 25 μέρες μετά τον τραυματισμό του;

«Όλα έχουν πάει καλά. Όλα έχουν πάει καλά, η εγχείριση πήγε καλά και ήδη είμαι σε πορεία επιστροφής. Δουλεύω και στην φυσική μου κατάσταση. Όλα έχουν πάει καλά, όλα πάνε προς τη σωστή κατεύθυνση κι ελπίζω πως σύντομα θα είμαι πίσω».

– Βάζει στο μυαλό του συγκεκριμένο στόχο για το πότε θα μπορέσει να παίξει;

«Δεν θέλω να μιλάω για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Δεν θέλω να το σκέφτομαι πάρα πολύ αυτό και να επικεντρώνομαι εκεί. Κάθε βδομάδα που περνάει, προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά. Ελπίζω πως θα είναι το συντομότερο δυνατό, γιατί έχουμε μπροστά μας καλά ματς, σημαντικά ματς και φυσικά θέλω να είμαι έτοιμος να βοηθήσω όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αλλά προς το παρόν προσπαθώ να σκέφτομαι βδομάδα με τη βδομάδα».

– Για το αν είχε παρόμοια εμπειρία ως τώρα στην καριέρα του

 «Όχι, είναι η πρώτη φορά που τραυματίζομαι. Ως τώρα στην καριέρα μου δεν έχω χάσει σχεδόν ούτε ένα ματς. Είναι μια κάπως διαφορετική εμπειρία. Αλλά μαθαίνουμε, προσπαθούμε να μένουμε θετικοί, χαρούμενοι».

-Για το μαρκάρισμα που προκάλεσε τον τραυματισμό του

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα φυσικής επαφής. Αυτού του είδους οι τραυματισμοί θα συμβούν. Για μένα ήταν ο πρώτος πραγματικά άσχημος τραυματισμός. Ήταν ένα τάκλιν, για να πω την αλήθεια δεν θέλω να γυρίζω και πολύ εκεί. Ανήκει στο παρελθόν και τώρα προσπαθώ να είμαι θετικός και να επιστρέψω πιο δυνατός».

-Για το πρώτο μισό της σεζόν για τον ίδιο και την ομάδα

«Το πρώτο κομμάτι της σεζόν ήταν ένα καλό διάστημα για την ομάδα νομίζω. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και συνολικά ένα πολύ καλό γκρουπ. Σκέφτομαι πολύ θετικά για την συνέχεια. Έχουμε πολλά σημαντικά παιχνίδια κι ελπίζουμε πως θα συνεχίσουμε σε καλή φόρμα.

Όσον αφορά την προσαρμογή μου προσωπικά ήταν οι πρώτοι δύο μήνες στην ομάδα και πραγματικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα, με το club, με τους οπαδούς, με όλα. Μου αρέσει πολύ η ζωή στην Ελλάδα, το ίδιο και στην οικογένεια μου. Έχω μόνο καλά πράγματα να πω για το πρώτο μου διάστημα στην ομάδα και σκέφτομαι το μέλλον με ενθουσιασμό».

– Οι σκέψεις του για την συνέχεια της σεζόν για την ΑΕΚ

«Σίγουρα πρέπει να παλέψουμε για όλα. Έχουμε την ποιότητα, έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και μπορούμε να έχουμε καλά αποτελέσματα. Μπορούμε να πιέσουμε για όλα μέχρι το τέλος. Κι ελπίζουμε στο τέλος να είμαστε εμείς νικητές».

-Ποιος θα κερδίσει το Μουντιάλ

«Η Βραζιλία!»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Νίκλας Ελίασον:


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Αποφόρτιση για Σπόραρ και Σχένκεφελντ

admin

Αμφίβολος ο Μπάμπα για Λεωφόρο

admin

Μιλουτίνοφ: «Θα μου πάρει λίγο χρόνο για να βρω τον ρυθμό μου»

admin
Translate »
×