Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ελαμπντελαουί: «Η όρασή μου έχει αποκατασταθεί, δεν έχω αποφασίσει για το μέλλον μου»

 

Ο 30χρονος Νορβηγός παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του, μιλώντας για την περιπέτεια που είχε με την όρασή του, αλλά και για το μέλλον της καριέρας του.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, που βρίσκεται στις κλήσεις της ΕΘνικής Νορβηγίας για τα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου, μίλησε στο Μέσο nettavisen.no σε συνέντευξη Τύπου και στάθηκε στην περιπέτεια που είχε με το βεγγαλικό που εξερράγη στο πρόσωπό του, ενώ μίλησε και για το μέλλον του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σημαίνει πολλά για μένα που είμαι εδώ. Όπως ξέρετε, έχω περάσει πολλά. Είναι κάτι που περίμενα πολύ καιρό και δούλεψα σκληρά για αυτό. Νιώθω πολύ καλά. Η όρασή μου έχει αποκατασταθεί στο 100%».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διαρροή φωτογραφιών με το τραυματισμένο πρόσωπό του: «Στο ασθενοφόρο υπήρχε κάποιος που έπρεπε που έπρεπε να με προσέχει, αλλά με τραβούσε φωτογραφίες. Δεν έβλεπα τίποτα τότε.

Δεν ξέρω σε ποιον έστειλε τις φωτογραφίες. Πριν καν φτάσω στο νοσοκομείο οι φωτογραφίες μου ήταν παντού, σε όλη την Ευρώπη. Είχα καταλάβει πως είχα τραυματιστεί σοβαρά. Η ομάδα ήθελε να προχωρήσει σε αγωγή. Όμως εγώ ένιωσα πως δεν θα έπαιρνα κάτι με αυτό. Για μένα θα αρκούσε μία συγγνώμη».

Για το μέλλον του: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Θα αξιολογήσω όλα τα δεδομένα για μένα και την οικογένειά μου. Έχω τη γυναίκα μου και τα τρία παιδιά μου. Το πιο μεγάλο ξεκίνησε σχολείο στη Νορβηγία. Θα δούμε τι θα συμβεί».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

O Nico Hulkenberg στην Sauber/Audi από το 2025

admin

Μακρόν: «Το νερό του Σηκουάνα θα είναι καθαρό»

admin

Μάντσεστερ Γ.: Πρόταση για τα ακραία μπακ της Ιντερ, Μπαστόνι και Ντάμφρις

admin