Image default
ΒΙΝΤΕΟΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελπίδες για τόνωση της αγοράς στη Θεσσαλονίκη λόγω ΔΕΘ

Σε ρυθμούς ΔΕΘ παραμένει η Θεσσαλονίκη, μεγάλη η κίνηση στους δρόμους, ενώ δεν ήταν λίγοι οι Θεσσαλονικείς που το Σαββατοκύριακο εγκατέλειψαν την πόλη.
Το Σαββατοκύριακο των εγκαινίων της ΔΕΘ δεν απέδωσε καρπούς σε ότι αφορά την εμπορική κίνηση της πόλης. Τα έκτακτα μέτρα, το κλείσιμο του κέντρου και η επιλογή αρκετών να αποδράσουν από την πόλη για το τελευταίο μπάνιο της σεζόν, οι κύριες αιτίες. Μάλιστα φέτος ο Εμπορικός σύλλογος της πόλης αποφάσισε να μην εκδώσει οδηγία για άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων τις δύο Κυριακές της έκθεσης.
Κάπως καλύτερη, όχι όμως ικανοποιητική ήταν η κίνηση το πρώτο τριήμερο της ΔΕΘ, στα καφέ και τα εστιατόρια του κέντρου κυρίως, όχι όμως στα καταστήματα εστίασης περιφερειακά.
Ο εμπορικός κόσμος της πόλης και τα οι επιχειρηματίες της εστίασης ελπίζουν ότι τις επόμενες μέρες της έκθεσης η εικόνα θα διαφοροποιηθεί και οι επισκέπτες της ΔΕΘ θα τονώσουν την αγορά της Θεσσαλονίκης.

Ρεπορτάζ Ολ. Νίκου

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΒασίλης Καραμπάσης

Σχετικές αναρτήσεις

Θεσσαλονίκη: Άσκηση κατάσβεσης πυρκαγιάς στο αντιτορπιλικό Βέλος

admin

Θεσσαλονίκη: Μια ξεχωριστή συναυλία από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη για τα τετραπληγικά παιδιά

admin

Καταγγελίες για προβλήματα στις υποδομές του Ποσειδωνίου Αθλητικού κέντρου- «Ανακαινίζονται τα αποδυτήρια μέχρι το τέλος του έτους»

admin
Translate »
×