Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ελ Καντουρί: «Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να αλλάξουμε την κατάσταση»

 

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός μίλησε μετά την απώλεια βαθμών του ΠΑΟΚ στην Λιβαδειά, τονίζοντας πως οι “ασπρόμαυροι” οφείλουν να συνεχίσουν την σκληρή δουλεία για να βελτιωθούν. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

 

Για το πώς μπορεί να αλλάξει η κατάσταση:

«Νομίζω πως το αντίδοτο στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά ,να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ,είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Είναι τρία παιχνίδια στα οποία δεν κερδίζουμε και στα τρία παιχνίδια βρισκόμασταν με το σκορ υπέρ μας μέχρι ένα σημείο. Οπότε αυτό που πρέπει να δουλέψουμε είναι το ψυχολογικό μας κομμάτι».

 

Εάν υπάρχει κάτι που τον κάνει να αισιοδοξεί:

«Ο τρόπος με το οποίο δουλεύουμε, αυτό με κρατάει αισιόδοξο. Ο τρόπος που δουλεύουμε στις προπονήσεις πραγματικά  δίνουμε τα πάντα από βδομάδα σε βδομάδα. Ακόμα και σήμερα δώσαμε τα πάντα ,είμαστε μια νέα ομάδα ,που από τέτοιου είδους παιχνίδια ακόμα κι αν δεν κερδίζεις μπορείς μόνο να μάθεις. Είναι παιχνίδια τα οποία είναι μαθήματα, οπότε το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα πάρουμε αυτό που αξίζουμε, γιατί δεν είναι αυτό που αξίζουμε το σημερινό αποτέλεσμα».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Τα αδέλφια Σπανάκη και οι Κοκκαλάνης, Τσορτανίδης διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

admin

EURO 2024: Με 26 παίκτες οι αποστολές των Εθνικών ομάδων

admin

Αγγλικές “σειρήνες” για Ανσελμίνο

admin