Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ενίσχυση από Μιλγουόκι ο Τρίτωνας

 

Η ομάδα του Μιχάλη Μιχελάκου ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Αμερικανού Μάρκους Μάιερς, ο οποίος αγωνιζόταν την προηγούμενη σεζόν στο πρωτάθλημα του Κοσόβου.

Το δεύτερο ξένο για φέτος και τον πρώτο Αμερικανό στην ιστορία του απέκτησε ο Τρίτωνας, ο οποίος ανακοίνωσε την προσθήκη του Μάρκους Μάιερς ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

Ο Αμερικανός γκαρντ που είναι γεννημένος στο Μιλγουόκι των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στα Σεπόλια και πλέον έκλεισε η συμφωνία του με την ομάδα του Μιχάλη Μιχελάκου.

Ο Μάιερς την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο Κόσοβο για λογαριασμό της Ντρίτα, μετρώντας 20,6 πόντους, 3,8 ασίστ, 3,7 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 40,3% στο τρίποντο κατά μέσο όρο ανά ματς, ενώ εξίσου θετική ήταν και η παρουσία του στο βουλγάρικο πρωτάθλημα με τη Σούμπεν, όπου σε 18 παιχνίδια που αγωνίστηκε μέτρησε 13,8 πόντους με 6,2 ασίστ, 4 ριμπάουντ και 2,4 κλεψίματα.

Η ανακοίνωση του Τρίτωνα:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε στα Σεπόλια το πρώτο Αμερικάνο αθλητή στην ιστορία της ομάδας μας, τον Marcus Myers! Ο απόφοιτος του Aurora Univercity, έχοντας ευρωπαικές παραστάσεις τις σεζόν που πέρασαν στην πρώτη κατηγορία του Κοσόβου και της Βουλγαρίας, αποτελεί πλέον μέλος της ομάδας μας. Welcome Marcus!»


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Νίκη τίτλου για την ΑΕΚ, 3-0 τον Παναθηναϊκό, ξέφυγε στο «+4» από τους διώκτες της!

admin

Άλμα τίτλου για την ΑΕΚ

admin

Ο Πανιώνιος ισοφάρισε την σειρά στο Γουδή

admin