Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ενίσχυση από Σαουδική Αραβία για ΟΦΗ

 

Δυο ποδοσφαιριστές απέκτησε η Κρητική ομάδα. Ο Σάμερ Αλμοχαϊμέντ και ο Ραγιάν Φαλατάχ θα ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό της Κ19 του συλλόγου.

Στο πλαίσιο του προγράμματος υποτροφιών για την ανάπτυξη ποδοσφαιρικών ταλέντων από την Σαουδική Αραβία, ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών. Ο 21χρονος Σάμερ Αλμοχαϊμέντ που αγωνίζεται ως μέσος και ο 19χρονος Ραγιάν Φαλατάχ που αγωνίζεται ως επιθετικός θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας Κ19 των Κρητικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Samer Almohaimmed από τη Slavia Prague και Rayan Fallatah από τη Westerlo για τα δύο επόμενα χρόνια, στο πλαίσιο του προγράμματος υποτροφιών για την ανάπτυξη ποδοσφαιρικών ταλέντων από τη Σαουδική Αραβία.

O 21 ετών Σαουδάραβας κεντρικός μέσος, Almohaimmed, γεννημένος την 1η Απριλίου 2001, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Al Nassr, ενώ πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της τσέχικης Slavia Prague B σε οκτώ αγώνες.

Ο 19χρονος Σαουδάραβας επιθετικός, Fallatah, γεννημένος στις 6 Οκτωβρίου 2003, είναι “μεγαλωμένος” ποδοσφαιρικά στην ακαδημία στην Ittihad FC, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε εννιά ματς με την ακαδημία της βελγικής Westerlo.

Samer & Rayan καλωσήρθατε στην οικογένεια του ΟΦΗ!»


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της Άρσεναλ, Σερ Τσιπς Κέσγουικ

admin

Γκριμάου: «Είμαστε έτοιμοι για τον Ολυμπιακό»

admin

Ατομικό για τρεις στον Άρη

admin