ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ενδιαφέρουσα η τελευταία… στροφή του Nations League

 

Με σπουδαίες αναμετρήσεις ρίχνεται η αυλαία στη διοργάνωση. Η Πορτογαλία αντιμετωπίζει την Ισπανία στη Μπράγκα, ενώ τα Ουκρανία-Σκωτία και Νορβηγία-Σερβία τραβούν τα… βλέμματα.

Το Nations League ολοκληρώνεται σήμερα, με την Εθνική μας ομάδα να αντιμετωπίζει στο “Γεώργιος Καμάρας” την Β. Ιρλανδία. Ενδιαφέροντα είναι τα παιχνίδια και στους άλλους ομίλους με τη γιγαντομαχία Πορτογαλία-Ισπανία να ξεχωρίζει.

 

League A, 2ος όμιλος:

Η Πορτογαλία υποδέχεται την Ισπανία και θέλει να κατακτήσει την πρωτιά προκειμένου να προκριθεί στην τελική τετράδα, της αρκεί ακόμη και η ισοπαλία.

Η Τσεχία του Βάτσλικ, αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ελβετία, με την τελευταία να παλεύει να σωθεί και να κυνηγά ακόμη και τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στη League B: 

Για την πολύπαθη Ουκρανία, η νίκη κόντρα στη Σκωτία είναι μονόδρομος για να βρεθεί στην κορυφή του ομίλου. Οι Ιρλανδοί είναι έναν βαθμό μπροστά από τον Αρμενία σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει τη σωτηρία ή τον υποβιβασμό.

Στον 4ο όμιλο, Νορβηγία και Σερβία διασταυρώνουν τα ξίφη του για τον προβιβασμό στη League A, με τους Σκανδιναβούς να διατηρούν το προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Η Σλοβενία των… “Ελλώνων” Τσέριν, Σπόραρ και Βέρμπιτς, αντιμετωπίζει τη Σουηδία, η οποία είναι τελευταία στον όμιλο και χρειάζεται τη νίκη πάση θυσία.

Στη League C, η Κύπρος αντιμετωπίζει το Κόσοβο, το οποίο ηττήθηκε από τη Β. Ιρλανδία στο τελευταίο λεπτό. Οι Κύπριοι οι οποίοι με τη νίκη κόντρα στην Ελλάδα έμειναν… ζωντανοί στην αποφυγή του υποβιβασμού, θέλουν καλύτερο αποτέλεσμα από τους Βρετανούς ή νίκη για να είναι ήσυχοι.

UEFA Nations League – Λιγκ Α

21:45 Ελβετία-Τσεχία
21:45 Πορτογαλία-Ισπανία

UEFA Nations League – Λιγκ Β

21:45 Αλβανία-Ισλανδία
21:45 Ιρλανδία-Αρμενία
21:45 Νορβηγία-Σερβία
21:45 Ουκρανία-Σκωτία
21:45 Σουηδία-Σλοβενία

UEFA Nations League – Λιγκ Γ

21:45 Ελλάδα-Βόρεια Ιρλανδία
21:45 Κόσοβο-Κύπρος


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Πήρε εξιτήριο ο Τέβες

admin

Η Σεβίλλη τα βρίσκει με Μπαρτσελόνα για Φατί

admin

Ο Ταϊρίς Μάξεϊ πήρε το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη της χρονιάς

admin