Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ενσωματώθηκαν Παλάσιος και Κώτσιρας

 

Η προπόνηση του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε, χωρίς προβλήματα, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, για την έκτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η σημερινή προπόνηση (28/9) του “τριφυλλιού” ολοκληρώθηκε, χωρίς προβλήματα, ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ (2/10, 21:30). Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε ευχάριστα νέα, καθώς είδε τον Παλάσιος και τον Κώτσιρα να βγάζουν όλο το πρόγραμμα της προπόνησης. Επιπλέον επέστρεψαν και οι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον και Τσόκαϊ.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της “πράσινης” ΠΑΕ:

«Άδειασε το απουσιολόγιο του Παναθηναϊκού λίγες ημέρες πριν την εκτός έδρας μονομαχία κόντρα στον ΠΑΟΚ! Σεμπάστιαν Παλάσιος και Γιάννης Κώτσιρας μπήκαν στο πρόγραμμα της ομάδας στην προπόνηση της Τετάρτης στο «Γ. Καλαφάτης» κι έτσι πλέον δεν υφίσταται οποιαδήποτε απουσία στην προετοιμασία του Τριφυλλιού για τον κυριακάτικο αγώνα.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας με πρέσινγκ και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Αποθεραπεία ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Ιωαννίδης, οι οποίοι επέστρεψαν από την εθνική Ελλάδας. Απόντες ήταν οι υπόλοιποι διεθνείς, δηλαδή οι Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Τσόκαϊ».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΟΚ: Στη διάθεση του κοινού το δεύτερο “σετ” εισιτηρίων

admin

Κόντρα στη Μίλαν για το… όνειρο ο Ολυμπιακός

admin

Με ράλι ο Τσιτσιπάς έσωσε την παρτίδα – Πρόκριση για τέταρτη φορά στα ημιτελικά του όπεν της Βαρκελώνης

admin