Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ενσωματώθηκε ο Κώτσιρας

 

Η προπόνηση του Παναθηναϊκού για την Τετάρτη (5/10) ολοκληρώθηκε, στο “Γ. Καλαφάτης”, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, να έχει ευχάριστα νέα, καθώς ο Έλληνας αμυντικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Η πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού της Τετάρτης (5/10), περιλάμβανε rondo και ασκήσεις τακτικής, ενώ ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τριών ομάδων σε περιορισμένο χώρο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είδε τον Κώτσιρα να επιστρέφει σε φουλ πρόγραμμα, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Από την άλλη ο Σπόραρ, ακολούθησε θεραπεία, ο Τσέριν πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ ο Βέρμπιτς, έβγαλε το πρώτο μέρος του προγράμματος και συνέχισε να προπονείτε μόνος.

Δείτε την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Με την προσθήκη του Γιάννη Κώτσιρα διεξήχθη το πρωί της Τετάρτης η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης», μιας και ο Έλληνας αμυντικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντίθετα, ο Σπόραρ ακολούθησε θεραπεία, ο Τσέριν έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω διάτασης στον ορθό μηριαίο, ενώ ο Βέρμπιτς συμμετείχε στο πρώτο μέρος του προγράμματος και συνέχισε με ατομικό.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τριών ομάδων σε περιορισμένο χώρο».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Χωρίς κόσμο το Final-4 στο βόλεϊ

admin

ΑΕΚ: «100 χρόνια μαζί και είναι μόνο η αρχή»

admin

Oι διαιτητές των play out

admin
Translate »
×